Silkeborg

Velkommen til Erhvervsakademi Dania i Silkeborg. Vi tilbyder to korte videregående uddannelser; handelsøkonomuddannelsen med speciale i salg og branding, internationalt salg eller innovation og iværksætteri samt finansøkonom-uddannelsen med speciale i pengeinstitut, revision, økonomistyring eller som et online forløb målrettet til udøvere af elitesport. Derudover udbyder vi en række akademiuddannelser på deltid, hvor du har mulighed for at kombinere din fuldtidsuddannelse med mere viden.

Vi fokuserer på, at alle studerende får en god uddannelse, og derfor tilbyder vi dig det bedst mulige miljø med fokus på læring, tæt kontakt til erhvervslivet og en række sociale aktiviteter. 

I Silkeborg har vi idag ca. 400 studerende. Læs mere om praktiske oplysninger og om vores 2 uddannelser nedenfor.


Forrige
 
Næste
 

På begge vores videregående uddannelser arbejder vi med en kombination af teori og praksis ud fra en projektorienteret tilgang. Vi har et tæt samarbejde med byens erhvervsliv og inddrager virksomheder i undervisningen og gennem virksomhedsbesøg. Gennem tætte relationer løser studerende konkrete opgaver i samarbejde med erhvervslivet, og teori bliver dermed omsat til virkelighed. Vi tror på, at der i samspillet mellem erhvervsliv og studerende sker udvikling og åbning i forhold til fremtidige jobmuligheder for vores studerende.

Du er i centrum

Hos os er du i centrum. Vi er kendetegnet ved at have en tæt dialog mellem studerende, undervisere og ledelse. De Studerendes Råd (DSR) giver mulighed for, at alle studerende kan bidrage til akademiets udvikling. Rådets medlemmer er ambassadører for akademiet og danner en række udvalg, herunder festudvalg, der sikrer spændende sociale tiltag gennem studieåret.

Fysiske rammer og kantine

Du finder os på Bredhøjvej 18, der ligger centralt i forhold til byens erhvervs- og forretningsliv. Der er gode parkerings- og tilkørselsforhold, hvad enten du kommer fra Silkeborg eller de omkringliggende byer. Lokalerne er indbydende med plads til såvel læring som sociale arrangementer. Vi råder over store lyse undervisningslokaler, og som studerende får du naturligvis trådløst internetadgang. Der er flere grupperum og caféområder til fri benyttelse, hvor du i en afslappet stemning kan mødes med dine medstuderende uden for undervisningen.

Vi har en supergod kantine, hvor du kan købe lækkert, sundt mad og skønne kager til fornuftige priser. Alt er hjemmelavet fra bunden. Maria, der er kantineleder og kantinepersonalet er meget populære blandt både studerende og ansatte, fordi de kræser om os alle. De scorer også toppoint hos Fødevarestyrelsen, som uddeler elitesmileys, hver gang de er på kontrolbesøg - se den sidste besøgsrapport fra 2016 her.

Ansøgning om SU og SU-lån

Hvis du ønsker at søge om SU og evt. SU-lån, skal du udfylde en digital ansøgning på www.su.dk. Her skal du vælge ”Log på” under minSU og bruge NemID for at logge ind. Du kan dog først søge efter, at du har accepteret din studieplads.

Ansøgning om transportrabat

Hvis du ønsker at søge om transportrabat skal du udfylde en digital ansøgning på www.ungdomskort.dk, og vælge punktet, der henvender sig til studerende på en videregående uddannelse. Du kan dog først søge efter, at du har søgt om SU.
For at oprette den digitale ansøgning skal du bruge NemID eller et Ungdomskort og have et digitalt foto klar til upload.

Bolig

Hvis du i forbindelse med dit studie mangler en bolig, kan du søge på fx
Silkeborg Boligselskab - www.boligportal.dk - www.AkutBolig.dk - www.Ledige-lejligheder.dk - www.Boligbesked.dk - www.boligninja.dk

IT

Som kommende studerende vil du ca. 14 dage inden studiestart modtage en SMS med brugernavn og password samt informationer om akademiets IT-systemer.  Betingelsen for dette er selvfølgelig, at du har oplyst dit mobilnummer på din ansøgning.

Finansøkonom

Finansøkonom er en toårig videregående uddannelse med tre måneders praktik i en virksomhed. På finansøkonomuddannelsen i Silkeborg kan du vælge mellem 3 forskellige specialer: Pengeinstitut, revision og økonomistyring.
Med en uddannelse inden for specialet pengeinstitut vil du selvstændigt kunne varetage rådgivningsopgaver i pengeinstitutter. Specialet revision vil betyde, at du kan varetage daglige opgaver i revisionsfirmaer, og endeligt vil du med specialet økonomistyring blive i stand til at varetage opgaver i virksomheders økonomiafdelinger. Hvis du vil kombinere en professionel sportskarriere med en uddannelse til finansøkonom, eller hvis du gerne vil følge uddannelsen sideløbende med din nuværende karriere, kan du følge uddannelsen online.

Faktaark om Finansøkonomuddannelsen i Silkeborg med specialet Pengeinstitut

Faktaark om Finansøkonomuddannelsen i Silkeborg med specialet Revision

Faktaark om Finansøkonomuddannelsen i Silkeborg med specialet Økonomistyring

Faktaark om Finansøkonomuddannelsen online

Læs mere  om Finansøkonomuddannelsen.

 

Finansøkonom studiestart sep. 2017

Velkommen til nye studerende

Introprogram Hold A

Introprogram Hold B

Bogliste

 

Finansøkonom online

Introduktion

Bogliste

Daglidagen som onlinstuderende

FØK Online seminar 23.-24. september 2017

Intro til Fronter

 

 

 

Finansøkonom vinter

Materiale kommer senere

 

Handelsøkonom

Handelsøkonom er en toårig videregående uddannelse, hvoraf otte måneder er lønnet praktik i en virksomhed. Du kan vælge mellem 3 forskellige specialer på handelsøkonomuddannelsen i Silkeborg. Med specialet salg og branding får du indsigt i funktionerne i netop de brancher, som du interesserer dig for og som har med handel at gøre, fra indkøb til salg og markedsføring. Uddannelsen med speciale inden for innovation og iværksætteri gør dig i stand til at planlægge og afvikle innovationsprocesser i erhvervslivet og til at håndtere de problemer, der kan opstå i forbindelse med innovation. Du kan endvidere blive klædt på til at starte din egen virksomhed. Specialet i internationalt salg gør dig i stand til at begå dig på internationale markeder, hvor forskellige kulturer mødes på tværs

Faktaark om Handelsøkonomuddannelsen i Silkeborg med speciale i Innovation og Iværksætteri

Faktaark om Handelsøkonomuddannelsen i Silkeborg med speciale i Internationalt Salg

Faktaark om Handelsøkonomuddannelsen i Silkeborg med speciale i Salg og Branding

Læs mere om Handelsøkonomuddannelsen

 

Handelsøkonom studiestart sep. 2017


Velkommen til nye studerende

Introprogram

Bogliste

Studietur

 

 

Følg os på Linkedin

Instagram

 

 

 

Kontakt afdelingen


Telefonnummer +45 7229 1500
E-mail silkeborg@eadania.dk

Bredhøjvej 18
8600 Silkeborg
 
 

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål. Nedenfor kan du se, hvem du skal kontakte afhængigt af dine spørgsmål.

 

[image]
Studiekoordinator handelsøkonom & Studievejleder
[image]
Studiesekretær Silkeborg
Følg os på Linkedin

Instagram

 

Kontakt afdelingen


Telefonnummer +45 7229 1500
E-mail silkeborg@eadania.dk

Bredhøjvej 18
8600 Silkeborg
 
 

Praktik er en væsentlig del af din uddannelse hos os. Derfor arbejder vi målrettet med at skabe netværk med relevante erhvervsvirksomheder i vores lokalområde.

Vi vil gerne give dig som studerende de allerbedste muligheder for at få en praktikplads og komme videre i din karriere. Det er vigtigt, at du er synlig og lettilgængelig for virksomhederne, så de har nemt ved at finde dig og kontakte dig.

Derfor tester vi i øjeblikket en praktikportal, hvor du automatisk får tilsendt alle relevante praktikopslag for din uddannelse – direkte i din mailboks. Vi giver virksomhederne direkte adgang til at søge i CV’er og finde dig som deres nye praktikant og kompetence til virksomheden.

Samtidig giver vi virksomhederne adgang til direkte at oprette praktikopslag, som du får tilsendt.

Det kræver blot at du opretter din profil her:

Business Danmark har selv haft handelsøkonomer i praktik og har erfaret, at det både kan booste salget og give en ny vinkel på tingene.

Har du spørgsmål til dit praktikophold, er du velkommen til at kontakte virksomhedskonsulent Lone Østergaard Madsen:

[image]
Virksomhedskonsulent

 

 

Silkeborg

Bredhøjvej 18 8600 Silkeborg

Tlf. 72 29 15 00

silkeborg@eadania.dk

 

Spørgsmål vedr. optag m.v rettes til studievejleder og koordinator Jørgen Tipsmark 

Spørgsmål vedr. SU & praktiske forhold m.v. rettes til studiesekretær Stine Kirkegaard.

Spørgsmål vedr. uddannelserne rettes til studiekoordinatorene for den enkelte uddannelse.

Spørgsmål vedr. praktik, virksomhedskontakt m.v. rettes til virksomhedskonsulent Lone Østergaard Madsen.

 

 

[image]
Studiesekretær Silkeborg
Ingen profilbillede
[image]
Virksomhedskonsulent
[image]
Studiekoordinator handelsøkonom & Studievejleder

Følg os på Linkedin 

Instagram

 

Kontakt afdelingen


Telefonnummer +45 7229 1500
E-mail silkeborg@eadania.dk

Bredhøjvej 18
8600 Silkeborg
 
 

 

Nyhedsbillede

Ejendomsmægler-drøm lokker til Silkeborg-studie


Frederik Ottesen har mange drømme for fremtiden, og én af dem er en karriere som ejendomsmægler. Ambitionerne er høje, så nu er det kun optagelsen på uddannelsen til finansøkonom i Silkeborg, der mangler.
Læs mere


Nyhedsbillede

Social Media Manager


Du kan blive rigtig meget som handelsøkonom fra Erhvervsakademi Dania. 26-årige Kristoffer Kvistgaard er med uddannelsen blevet Social Media Manager og Marketingkonsulent på ved den socialøkonomiske virksomhed TUC
Læs mere


Nyhedsbillede

Eventkoordinator


Du kan blive rigtig meget som handelsøkonom fra Erhvervsakademi Dania. 35-årige Sofie Svinth Kristensen har brugt uddannelsen til at få job som Booking- og Eventkoordinator hos Aarhus Osteopati
Læs mere


Nyhedsbillede

Praktikplads er vejen til drømmejob


En drøm går i opfyldelse, når Daniel Knudsen til sommer går i sin fars fodspor. Så kan han kalde sig handelsøkonom og fastansat i drømmejobbet hos PM Pack i Horsens, hvor Daniel Knudsen har været i praktik i otte måneder.
Læs mere


Nyhedsbillede

Online Marketing Executive


Du kan blive rigtig meget som handelsøkonom fra Erhvervsakademi Dania. 22-årige Patrick Behrens arbejder i dag som Online Marketing Executive ved Auto Europe Car Rental i München
Læs mere


Nyhedsbillede

Ejendomsmægler nomineret til særlig pris


Johnny Thougaard og CD Bolig i Bjerringbro er en af de særligt udvalgte finalister i Årets Dania-praktik, der hylder den gode praktikplads. Finansøkonom Dina Bredal indstillede den lokale virksomhed efter tre måneder praktik, der har resulteret i en fastansættelse – selvom eksamensbeviset endnu ikke er i hus.
Læs mere


Nyhedsbillede

Studiestart i februar slår rekord


32 procent flere har valgt at starte på Erhvervsakademi Dania denne vinter, og det begejstrer rektor Anders Graae Rasmussen
Læs mere


Nyhedsbillede

Direkte fra studie til fastansat ved EDC-mæglerne


22-årige Dilan Kocabas har fået sit drømmejob som sagsbehandler og er dermed en af de 94 procent nyuddannede finansøkonomer fra Erhvervsakademi Dania, der er gået direkte fra studie til job
Læs mere


Nyhedsbillede

Rasmus bytter praktikken ud med fast job


Efter otte måneders praktik ved tøjkæden Bestseller har 24-årige Rasmus Hviid Nielsen sikret sig en fastansættelse takket være hans nysgerrighed og handelsøkonom-uddannelsens bredde
Læs mere


Nyhedsbillede

What?! Blev filialdirektør på kun fem år


For 28-årige Semir Dapo tog det fem år at komme fra nyuddannet finansøkonom ved Erhvervsakademi Dania til filialdirektør i Nordea. Succesen tilskriver den unge finanskomét nysgerrighed, lysten til at udfordre sig selv og at han gør tingene 120 procent
Læs mere


Nyhedsbillede

Inspirerende samarbejde omkring opkvalificering af faglærte medarbejdere


To konkurrerende el-installatører i Grenaa har valgt at samarbejde omkring efteruddannelse af deres faglærte medarbejdere på akademiniveau. Samarbejdet betyder, at de for en tid lægger konkurrencemomentet på hylden og i stedet satser på opkvalificering af deres medarbejdere. På grund af det frugtbare samarbejde kan efteruddannelsen foregå lokalt – tæt på medarbejdernes arbejdspladser.
Læs mere


Nyhedsbillede

Dania Erhverv vil uddanne medarbejdere til IT-giganten Apple


Dania Erhverv, der er Erhvervsakademi Danias efteruddannelsesenhed, udbyder ny efteruddannelse i Informationsteknologi. Uddannelsen udbydes for at understøtte behovet for kvalificerede IT-medarbejdere til blandt andet Apples nye datacenter i Viborg.
Læs mere


Nyhedsbillede

2-dages kursus i Big data


Bliv opdateret på Big databehandling og udbyg samtidig dit professionelle netværk. Dania Erhverv udbyder i samarbejde med Innovation Lab et 2-dages kursus i Big data den 1.-2. december 2016. Kurset afholdes på Erhvervsakademi Dania i Viborg.
Læs mere


Nyhedsbillede

Bliv klog på lederuddannelsen LifeAchiever


Fredag den 4. november 2016 kl. 08.00-12.00 kan du blive klogere på lederuddannelsen LifeAchiever, som vi udbyder i samarbejde med en af vores samarbejdspartnere konsulentfirmaet Achievers.
Læs mere


Nyhedsbillede

Rejseberetning fra Astrid om Summer School i Vietnam


16 studerende fra Dania brugte en del af deres sommerferie på Summer School i Vietnam. Her fortæller handelsøkonom Astrid Nielsen fra Randers om turen
Læs mere


Nyhedsbillede

Thomas har fået nye vinkler på kundeservice


Thomas Bosman Eg på 31 år arbejder som specialist i Jyske Banks Kundesupport, hvor han rådgiver bankens kunder inden for onlineløsninger - et job han er god til. Men efter, at Thomas har været på efteruddannelse i Kommunikation og service, har han opdaget nye sider af service, og også Jyske Banks kunder kan mærke en positiv forskel i servicen.
Læs mere


Nyhedsbillede

Fortsat stor søgning til Dania-uddannelser


De korte videregående uddannelser på Erhvervsakademi Dania er fortsat et hit. I år er det især uddannelserne til optiker og finansøkonom, der topper i antal ansøgninger, mens 36 studerende skal starte på en spritny uddannelse i Horsens
Læs mere


Nyhedsbillede

Øjne og økonomi hitter hos de unge


Unge vælger uddannelser med gode jobmuligheder, viser årets ansøgningstal på Erhvervsakademi Dania. Det er især de videregående uddannelser til optometrist og finansøkonom, der oplever fremgang, mens ny uddannelse er kommet godt fra start
Læs mere


Nyhedsbillede

Kokkefag byttes ud med e-handel


Lise Møller Nielsen er en af de mange unge, der har søgt ind på en videregående uddannelse. Hun er faldet for studiet til handelsøkonom på Erhvervsakademi Dania i Horsens, hvor hun glæder sig til at lære mere om indkøb, salg og e-handel
Læs mere


Nyhedsbillede

Kasseapparatet skiftes ud med erhvervsøkonomi


Pernille Lind Lippert har mange drømme for fremtiden, og en af dem er at blive revisor. Derfor har hun søgt ind på den videregående uddannelse til finansøkonom, for herigennem kan hun få opfyldt sin revisordrøm
Læs mere


Nyhedsbillede

Nyt samarbejde mellem Dania og Aalborg Universitet


Erhvervsakademi Dania og Aalborg Universitet har indgået en 3-årig aftale, der skal være med til at kombinere et ressourcestærkt forskningsmiljø med praksisnær viden
Læs mere


Nyhedsbillede

På studietur i det finansielle univers!


Den 11.-12. maj var en flok friske 3. semesterstuderende fra Finansøkonom fra Erhvervsakademi Dania i Silkeborg på studietur til København, hvor de tungeste af de toneangivende finansielle institutioner har adresse.
Læs mere


Nyhedsbillede

Studerende møder virkeligheden i praktik


Alle videregående uddannelser på Erhvervsakademi Dania har praktik som et fast element. Det er her, de studerende for alvor får testet deres teori i praksis og lært livet i deres kommende erhverv at kende
Læs mere


Nyhedsbillede

Stine løb med sejren sammen med Jyske Finans


Erhvervsakademi Dania overrakte onsdag en ny pris, som skal fremhæve de gode lokale praktikpladser. Vinderen blev Jyske Finans og finansøkonom Stine Skjødt
Læs mere


Nyhedsbillede

Ny efteruddannelse i Automation og drift skal løfte kompetencerne i industrien


Dania Erhverv udbyder ny akademiuddannelse i Automation og drift. En efteruddannelse på deltid, hvor robotter, teknologi og automation er i fokus – erhvervslivet tager imod med åbne arme.
Læs mere


Nyhedsbillede

Nu bliver vinderen fundet


Finalen i Årets Dania-praktik er i gang, hvor fem dygtige praktikanter dyster mod hinanden for at vinde årets pris og gå videre til den nationale finale
Læs mere


Nyhedsbillede

Jeg kan jo ikke spille professionel håndbold, til jeg bliver 70


Johan á Plógv Hansen på 21 er professionel håndboldspiller i BSV og i fuld gang med at læse Finansøkonom online på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg
Læs mere


Nyhedsbillede

Erhvervsakademi Dania kårer årets bedste praktikophold


I år kårer Erhvervsakademi Dania for første gang det bedste praktikophold, når konkurrencen om Årets Dania-praktik sættes i gang. Prisen går til et praktikophold, der har været særligt godt, og vinderen går videre til den nationale konkurrence med Danmarks otte andre erhvervsakademier
Læs mere


Nyhedsbillede

Erhvervsakademi Dania får Anders Graae som ny rektor


Den 1. februar 2016 får Erhvervsakademi Dania ny rektor, da nuværende rektor, Lis Randa, går på pension. Den nye rektor bliver 55-årige Anders Graae Rasmussen.
Læs mere


Nyhedsbillede

AQUA fik input fra handelsøkonomer


Handelsøkonomer fra Erhvervsakademi Dania i Silkeborg arbejder sammen med ferskvandscenteret AQUA for at forbedre oplevelserne for gæsterne. De studerende er begejstrede for den praksisnære opgave
Læs mere


Nyhedsbillede

30. juli får du besked om optagelse via e-boks


Har du søgt ind på en af Erhvervsakademi Danias 21 videregående uddannelser, får du besked via din e-boks den 30. juli kl. 00.01
Læs mere


Nyhedsbillede

Dania samarbejder med virksomhed om eksport til Sydamerika


Tyggetobak. Portionssnus. Løs snus. Mulighederne er mange, hvis man gerne vil nyde tobak uden at få røg i lungerne. Men hvad gør man, når det bliver sværere at sælge snus på det europæiske marked? Man indgår projektsamarbejde med en flok innovative handelsøkonomstuderende på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg.
Læs mere


Nyhedsbillede

Revisorerne Hostruphus vælger finansøkonomer fra Dania i Silkeborg


Finansøkonomer er modne, ambitiøse og har en høj faglighed. Det mener Revisorerne Hostruphus efter at have haft deres første praktikant fra Erhvervsakademi Dania i Silkeborg. Nu vil de have flere.
Læs mere 

Kunstmuseum under kærlig hånd af Dania studerende i Silkeborg

 

Som et led i innovationsugen (uge 47) arbejder de studerende med Museum Jorn. 

                               

 


Finansøkonomer blev eksperter i EU

40 finansøkonomer fra Silkeborg drog i slutningen af april mod Bruxelles, hvor foråret allerede var i fuld gang. Det fire dage lange ophold i EU’s midtpunkt bød på et tætpakket program med spændende besøg og interessante foredrag.

 

 Eu  

 

 

 

 

 

Følg os på Linkedin

 

  

Instagram

 

Kontakt afdelingen


Telefonnummer +45 7229 1500
E-mail silkeborg@eadania.dk

Bredhøjvej 18
8600 Silkeborg
 
 

 

[image]
Campuschef Silkeborg
[image]
Adjunkt
Ingen profilbillede
[image]
Virksomhedskonsulent
 

Kontakt afdelingen


Telefonnummer +45 7229 1500
E-mail silkeborg@eadania.dk

Bredhøjvej 18
8600 Silkeborg
 
 

Studerende på akademiet er altid klar til at møde dig, hvis du har behov for at få svar på dine spørgsmål om uddannelserne. Nedenfor får du indblik i en række studerendes hverdag.

 

 

 

Kommende ejendomsmæglere og revisorer forbereder eksamen på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg.

Primo juni gælder det skriftlig eksamen i fire fag, hvor det ene, statistik, er afsluttende. Det skræmmer dog ikke de fire finansøkonomstuderende, som mødes i studierummet på Bredhøjvej for sammen at forberede sig.  ”Vi sidder lidt og terper,” siger Dan, mens Nikolaj viser skærmen op for Engin og Mark med resultatet af en priselasticitetsudregning. ”Vi føler os bedre rustet til årsprøven, ved at læse og forberede os sammen,” siger Nikolaj, der kommer fra Silkeborg og drømmer om job som ejendomsmægler, når den videregående uddannelse er i hus. Engin er fra Kjellerup og vil også gerne have job som ejendomsmægler: ” Finansøkonomuddannelsen giver brede jobmuligheder, og jeg kan godt se mig selv som ejendomsmægler, når jeg er færdig”. Dan valgte uddannelsen, fordi han vil lave noget med tal og matematik, og Mark, med matematik på A-niveau, vil helt sikkert være revisor.

På Erhvervsakademi Dania i Silkeborg kan man på Finansøkonomuddannelsen vælge mellem flere specialer, så de fire studerende er et godt billede på, hvilke brancher uddannelsen til Finansøkonom giver adgang til. Specialerne på Danias Finansøkonomuddannelse i Silkeborg er Pengeinstitut og Revision.


Innovative handelsøkonomstuderende til eksamen

Rummet emmer for nogen af lettelse, andre er spændte og venter på at komme op i mundtlig eksamen i valgfaget Innovation på den videregående uddannelse til handelsøkonom på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg. Det gælder en caseopgave, som kobles til tillært teori, og de studerende, der har overstået eksamen, snakker engageret om forskellen mellem Teori U og IA-modellen.


Efter ferien gælder det praktik, som for handelsøkonomstuderende er på minimum otte måneder. Hanne Hoborg er virksomhedskonsulent på Dania i Silkeborg og en aktiv part, når det gælder kontakter til erhvervsvirksomheder, der gerne vil have praktikanter; også selvom det for Handelsøkonomer skal aflønnes, med mindre det er i udlandet, hvor SU kan tages med.

 

Studerende2

 Foto: Lettelse aflyser spændthed blandt Handelsøkonomstuderende på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg

Praktikperioden i virksomheder kan også være i udlandet. Handelsøkonomstuderende Peter Thomsen skal til udlandet: ”Jeg ved ikke lige nu om det bliver Phillippinerne, Vietnam eller Spanien, men det er alle steder i danske virksomheder”. Mikkel Lindved tager også SU'en med, når han skal til Malaga i Spanien for at arbejde på salgskontoret i Vinga Travel. Om det bliver udlandet for Hussein Ibrahim vides ikke endnu. Han er i dialog med sin gamle arbejdsplads McPhone Telemarketing om praktik, og ved, at der i Sydspanien er andre telemarketingfirmaer.

Gode relationer til sin studiejob arbejdsgiver eller tidligere arbejdspladser kan være indgangen til praktikvirksomhed. Det gælder for Camilla Hansen, som skal i praktik hos Idemøbler i Virklund, hvor hun har arbejdet fuldtid og nu har studiejob. Malene Gammelgaard, som bor mellem Herning og Holstebro, er åben for alle brancher og klar til at flytte efter praktikpladsen. ”I min fritid syr jeg kjoler, og på sigt kan det måske blive til mit iværksætterjob”.

Studerende3

Foto: Mikkel og Kirstine efter veloverstået eksamen i innovationsvalgfaget på Dania i Silkeborg

Tanker om hvad der skal ske efter endt uddannelse som handelsøkonom. Kirstine Mouritsen skal starte i praktik i indkøbsafdelingen i Lego. ”Hanne sagde en morgen ”Kan du lave en ansøgning på 15 minutter?” og inden dagen var omme var jeg til samtale med Lego,” fortæller Kristine glad. Hun startede på Handelsøkonomuddannelsen efter en uafsluttet HG, nogle år som arbejdsløs, hvor der til sidst blev lukket for dagpengene. ”Det har virkelig ændret mit liv at starte på en videregående uddannelse,” siger Kirstine. Både Hussein og Peter kan godt forestille sig at læse mere efter endt uddannelse – fx HD om aftenen eller med en 1½ årig top up på den toårige uddannelse til Handelsøkonom.  Som Hussein siger: ”Jeg søgte ind, fordi jeg ville noget mere inden for salg og marketing, og jeg vil gerne mere ”skole””.

Om kort tid skal innovationsholdet skilles, og det har været et godt hold for alle. ”Lidt sørgeligt, snart at skulle sige farvel til hinanden” siger Peter, og Hussein afbryder ”Vi siger "ses senere" i stedet for farvel… vi skal da holde julefrokost sammen…”.

 

Følg os på Linkedin

 

 

Instagram

 

Kontakt afdelingen


Telefonnummer +45 7229 1500
E-mail silkeborg@eadania.dk

Bredhøjvej 18
8600 Silkeborg
 
 

TAG ET AKADEMIFAG SAMTIDIG MED DIT STUDIE!

Som fuldtidsstuderende har du mulighed for at tage ekstra fag (Akademifag) sideløbende med dit nuværende studie, så bliver du endnu mere attraktiv på arbejdsmarkedet.

Du kan se hvilke fag, der udbydes i de forskellige byer med start i efteråret 2017 og informationer om pris, tidspunkt og tilmelding på dette link.