Koordinator

Styrk din profil med koordinatoruddannelsen

Der er en klar tendens til at arbejdsopgaverne for sekretærer, administrative medarbejdere, koordinatorer og kontorassistenter ændrer sig drastisk i disse år - og det gælder både i den private og i den offentlige sektor. Derfor har vi i samarbejde med HK og KEA Kompetence udviklet koordinatoruddannelsen. 

 

Med koordinatoruddannelsen er der fokus på de fremtidige kompetencer, der efterspørges indenfor dit jobområde og din rolle som koordinator, projektansvarlig og som sparringspartner. På uddannelsen er der fokus på at udvikle dine kompetencer indenfor specialsering af de administrative kerne- funktioner, rådgivende og udviklende funktioner, formidling og kommunikation, lederevner og markedsføring. Du bestemmer selv, om du vil tage et eller flere fag eller hele uddannelsen. Se faktaark her

Koordinatoruddannelsen er en fuldgyldig akademiuddannelse bestående af:

  • Projektledelse og koordinering (Projektledelse) 10 ECTS-point
  • Salgspsykologi og service (Salgspsykologi og grundlæggende salg) 10 ECTS-point
  • Kommunikation i praksis 10 ECTS-point
  • Coaching og konflikthåndtering 10 ECTS-point
  • Digitale redskaber (Digital markedsføring) 10 ECTS point
  • Afgangsprojekt 10 ECTS-point

Eksamen og netværksmøder
Hvert fag afsluttes med en eksamen. Sideløbende med undervisningen faciliteres netværksmøder med relevante oplægsholdere.

Planlagte hold på Koordinatoruddannelsen kan du tilmelde dig herunder.

Tilmeld Akademiuddannelsesknap

Spørgsmål vedrørende tilmelding kan du få svar på hos studiesekretær Karin Nielsen på knie@eadania.dk eller på telefon 7229 1501.

Har du spørgsmål til uddannelsen og indholdet på de enkelte moduler, så kontakt chefkonsulent Pernille Malloul på pema@eadania.dk eller på telefon 2536 6053.

Husk også at læse alle de praktiske informationer