Nyheder

Nyhedsbillede

SOSU-medarbejdere elsker ny efteruddannelse i ledelse


Med en lederuddannelse for pædagogiske assistenter og SOSU-assistenter kan Gitte Pedersen og Katrine Jensen komme til at arbejde med mennesker på en anden måde. De er blandt de første kursister på den spritnye efteruddannelse i Silkeborg
Læs mere


Nyhedsbillede

Tilbage til skolebænken


11 elektrikere er netop startet op på den nye deltidsuddannelse til el-installatør på Dania. For 47-årige Søren Nielsen er det en gammel drøm at blive uddannet el-installatør, mens 22-årige Thomas Lauridsen gør det for at gå i sin fars fodspor
Læs mere


Nyhedsbillede

Kronjyder elsker efteruddannelse


Færre danskere end nogensinde før vælger at tage på efteruddannelse, men kronjyderne går mod strømmen. De vælger i stigende grad efter- og videreuddannelse på Erhvervsakademi Dania, og det er især de nye teknologiske uddannelser, som lokker
Læs mere


Nyhedsbillede

Golftrænere får videregående uddannelse via nyt samarbejde


Nu kan trænere på elevuddannelsen være på græs om sommeren og tage en videregående uddannelse i oplevelser om vinteren. Det begejstrer de unge trænere, som førhen ikke havde mulighed for at læse videre
Læs mere


Nyhedsbillede

Efteruddannelse giver selvtillidsboost


Et projekt med at skabe lokale efteruddannelses-ambassadører er slut. Det har betydet, at Robert Fuhlendorff fra Skanderborg er kommet i gang med en akademiuddannelse og et kæmpe selvtillidsboost
Læs mere


Nyhedsbillede

Ny efteruddannelse fremtidssikrer kontoransatte job


Administrative medarbejdere vil de kommende år gå fra at løse konkrete opgaver til at være koordinatorer, projektledere og sparringspartnere. Derfor har KEA og Erhvervsakademi Dania udviklet en ny koordinatoruddannelse, der starter op til januar
Læs mere


Nyhedsbillede

Inspirerende samarbejde omkring opkvalificering af faglærte medarbejdere


To konkurrerende el-installatører i Grenaa har valgt at samarbejde omkring efteruddannelse af deres faglærte medarbejdere på akademiniveau. Samarbejdet betyder, at de for en tid lægger konkurrencemomentet på hylden og i stedet satser på opkvalificering af deres medarbejdere. På grund af det frugtbare samarbejde kan efteruddannelsen foregå lokalt – tæt på medarbejdernes arbejdspladser.
Læs mere


Nyhedsbillede

Dania Erhverv vil uddanne medarbejdere til IT-giganten Apple


Dania Erhverv, der er Erhvervsakademi Danias efteruddannelsesenhed, udbyder ny efteruddannelse i Informationsteknologi. Uddannelsen udbydes for at understøtte behovet for kvalificerede IT-medarbejdere til blandt andet Apples nye datacenter i Viborg.
Læs mere


Nyhedsbillede

2-dages kursus i Big data


Bliv opdateret på Big databehandling og udbyg samtidig dit professionelle netværk. Dania Erhverv udbyder i samarbejde med Innovation Lab et 2-dages kursus i Big data den 1.-2. december 2016. Kurset afholdes på Erhvervsakademi Dania i Viborg.
Læs mere


Nyhedsbillede

Bliv klog på lederuddannelsen LifeAchiever


Fredag den 4. november 2016 kl. 08.00-12.00 kan du blive klogere på lederuddannelsen LifeAchiever, som vi udbyder i samarbejde med en af vores samarbejdspartnere konsulentfirmaet Achievers.
Læs mere


Nyhedsbillede

Thomas har fået nye vinkler på kundeservice


Thomas Bosman Eg på 31 år arbejder som specialist i Jyske Banks Kundesupport, hvor han rådgiver bankens kunder inden for onlineløsninger - et job han er god til. Men efter, at Thomas har været på efteruddannelse i Kommunikation og service, har han opdaget nye sider af service, og også Jyske Banks kunder kan mærke en positiv forskel i servicen.
Læs mere


Nyhedsbillede

Silkeborg får IT-uddannelse på højt niveau


Dania Erhverv og VIA University College har netop indgået samarbejde omkring udbud af IT-diplomuddannelse på deltid. Uddannelsesstedet bliver Erhvervsakademi Dania i Silkeborg.
Læs mere


Nyhedsbillede

Første step på efteruddannelsesstigen


Med akademifaget Projektledelse i rygsækken er Gitte Esman, der er projektkonsulent i Ase, blevet endnu skarpere til at lede og udvikle projekter.
Læs mere


Nyhedsbillede

Ny efteruddannelse i Automation og drift skal løfte kompetencerne i industrien


Dania Erhverv udbyder ny akademiuddannelse i Automation og drift. En efteruddannelse på deltid, hvor robotter, teknologi og automation er i fokus – erhvervslivet tager imod med åbne arme.
Læs mere


Nyhedsbillede

Dania Erhverv indgår samarbejde med Achievers om lederuddannelse


Dania Erhverv og konsulentvirksomheden Achievers fra Silkeborg har netop indgået samarbejde om efteruddannelse af ledere og specialister på topplan
Læs mere


Nyhedsbillede

Fra sømand til leder i Danish Crown


Efter 15 år som sømand og maskinarbejder på en rejetrawler i det grønlandske ishav vendte Kent Holm snuden mod de danske farvande. Her fik han job på Danish Crown som maskinarbejder, og er nu snart færdig med akademiuddannelsen i ledelse på Erhvervsakademi Dania i Horsens
Læs mere


Nyhedsbillede

Dania indgår stor samarbejdsaftale med Forsvaret


Erhvervsakademi Dania har netop indgået samarbejde med Forsvaret om efteruddannelse af medarbejdere.
Læs mere


Nyhedsbillede

To nye efteruddannelser skal opkvalificere medarbejdere


Dania Erhverv, en del af Erhvervsakademi Dania, tilbyder nu to nye efteruddannelser på akademiniveau, der omhandler enten innovation eller offentlig forvaltning.
Læs mere


Nyhedsbillede

Syv nye ledere med bestyrelsesuddannelse


Syv ledere fra Randers-området har været til eksamen på bestyrelsesuddannelsen under Erhvervsakademi Dania, Tradium og Erhverv Randers. Der blev leveret fem 12-taller og to 10-taller.
Læs mere


Nyhedsbillede

Headhunter giver gode karriereråd på Dania i Horsens


Erhvervsakademi Dania i Horsens holder alumne- og infomøde for potentielle, nuværende og tidligere studerende torsdag den 7. maj kl. 17, hvor headhunter Peter Bauer fortæller om vejen til drømmejobbet.
Læs mere


Nyhedsbillede

Dania Erhverv indgår stor kursusaftale med Horesta


Hovedorganisationen for hotel-, service-, restaurant- og turistbranchen har sammen med Dania Erhverv oprettet en målrettet toårig lederuddannelse til branchen.
Læs mere


Nyhedsbillede

Lean er ikke rationalisering, men effektivisering, siger Jan om akademifag på deltid


Og Lean er ikke lig med besparelser i skolevæsenet. Det var Jan G. Stigaards svar, når kollegaer på en folkeskole i Viborg spurgte til, hvorfor han var så glad for akademifaget Lean-ledelse i praksis, som Jan har læst på Erhvervsakademi Dania i Viborg.
Læs mere


Nyhedsbillede

Akademiuddannelse sikrer tidligere tillidsmand et lederjob


Efter 13 år som tillidsmand på Danish Crowns slagteri i Horsens har 47-årige Lars Mose taget det stribede arbejdstøj af og er startet som leder af pakkeriet og dets 70 medarbejdere. Et job, han ikke kunne have fået uden akademiuddannelsen fra Erhvervsakademi Dania i Horsens.
Læs mere