Den randrusianske studerende vil bruge alt, hvad hun har lært til at gøre Randers til et spændende, visionær sted.
”Jeg drømmer om at blive selvstændig og være med til at udvikle et dynamisk Randers. Det kan jeg med min uddannelse som serviceøkonom, hvor jeg har lært at udvikle events, deløkonomi, bæredygtighed og udtænke kreative produkter, som kan skabe interesse også uden for Kronjylland”, siger Lisbeth Grove Mikkelsen.
Som et led i uddannelsen til serviceøkonom tilbragte den unge kvinde sit praktikophold hos eventsekretariatet i Randers Kommune, og det var tre fantastiske måneder, hvor hun fik lov til at udfolde sine kreative evner.
Hun stod blandt andet i spidsen for cykeleventen Post Nord Danmark Rundt. I forbindelse med arrangementet stod den på koordineringsarbejde, møder med interessenter, udvikling af kommunikationsplan, segmentering, pressehåndtering, afvikling af selve eventen samt evalueringsarbejdet efterfølgende.

Randers tænder gnisten i mig. Jeg har et brændende ønske om at blive iværksætter i Randers. Vi skal fortælle vores egen historie – og stå ved den. Randers har så meget at byde på: Innovation, fællesskaber, vækst.
Lisbeth Grove Mikkelsen, serviceøkonom-studerende, Erhvervsakademi Dania
Lisbeth vil udvikle Randers som oplevelses-by
Erfaringen fra praktikforløbet i Randers Kommune har givet Lisbeth Grove Mikkelsen mod på at blive selvstændig. Og som ægte indfødt randrusianer så er det byen Randers, der skal være i centrum.
”Randers tænder gnisten i mig. Jeg har et brændende ønske om at blive iværksætter i Randers. Vi skal fortælle vores egen historie – og stå ved den. Randers har så meget at byde på: Innovation, fællesskaber, vækst. Vi har et stort potentiale for at blive en oplevelses-by, hvis vi gjorde noget ved det. Vi skal være den bedste udgave af os selv”, siger Lisbeth Grove Mikkelsen.
Lisbeth Grove Mikkelsen ønsker især at skabe et sted, hvor studerende kan mødes på tværs af uddannelserne. Det skal være et samlingssted, hvor der kan afholdes foredrag og events, og som erhvervslivet også finder tillokkende.
” Der er masser af muligheder i Randers. Jeg vil gerne være med til at skabe et sted, hvor unge kan samles og udveksle ideer a la DOKK1 i Aarhus. Men hvorfor behøver jeg som randrusianer at tage til Aarhus for at finde kreative væresteder”, spørger hun.
En del af et særligt talenthold
Lisbeth Grove Mikkelsens drive og energi er ikke gået Erhvervsakademi Danias undervisere forbi.
Hun er blevet udvalgt til et talentforløb, hvor 60 særligt talentfulde studerende fra forskellige uddannelsesinstitutioner blandt andre Erhvervsakademi Dania, VIA og Aalborg Universitet har brugt kræfter på at udvikle turismeprojekter til glæde både i Randers og Ebeltoft. I Randers har hun har blandt andet præsenteret spændende, innovative ideer om havnefronten for borgmester Torben Hansen og erhvervsmand Søren Fischer fra Randers Tandhjulsfabrik.
Til sommer kan hun kalde sig færdiguddannet serviceøkonom, men hun ønsker at blive endnu dygtigere. Derfor har hun søgt ind på professionsbacheloruddannelsen i innovation og entrepreneurship hos Erhvervsakademi Aarhus og kan påbegynde uddannelsen efter sommerferien, hvis hun bliver optaget.