Studiepraktik

I uge 43 har du mulighed for at komme i studiepraktik hos Erhvervsakademi Dania. Onsdag til fredag åbner Erhvervsakademi Dania sine ialt 7 campusser for dig, så du kan prøve kræfter med, hvad du kan blive hos Erhvervsakademi Dania. 

De tre dage giver dig mulighed for at teste hvilke af Erhvervsakademi Danias 21 videregående uddannelser, der er noget for dig, og giver dig et troværdigt indblik i livet som studerende ved Erhvervsakademi Dania. 

Du kan tilmelde dig via www.Studiepraktik.nu - søg på by og uddannelse.

 Studiepraktik er noget særligt, og her kan du se, hvordan henholdsvis Anders og Mathilde synes det var at være studiepraktikanter hos Erhvervsakademi Dania. 

 

Anders Mariussen fra Bjerringbro, 19 år

”Jeg har læst meget om uddannelsen, men havde brug for at danne mit eget indtryk og se stedet, de studerende og underviserne. Mine forældre har aldrig taget en videregående uddannelse, så jeg har ingen derhjemme til at sige, hvad jeg kan forvente. Det gør det endnu mere fedt at komme i praktik, og indtil videre er indtrykket kun positivt,” siger Anders Mariussen. Indtil videre har han været med i undervisningen og oplevet, hvordan de studerende arbejder med idegenerering og teknisk udvikling.

Anders Fra Bjerringbro PT Praktik

 

Mathilde Hoffmann fra Randers, 19 år

”Jeg interesserer mig enormt meget for reklame og markedsføring, men det er især den internationale og engelsksprogede udgave, der trækker. Jeg har altid haft en stor udlængsel og vil på et tidspunkt gerne bo og arbejde i udlandet med marketing management. Det er dog forvirrende at vælge uddannelse, for der er så mange muligheder, men indtil videre virker Dania meget tillokkende,” siger Mathilde Hoffmann.

Mathilde Fra Randers Handelsskole MØK Praktik

 

 

 

 

 

 

Til top