”Jeg vil skabe en stærk profil”

36-årige Christian Nygaard har søgt ind på uddannelsen som logistikøkonom. Den helt store motivation var at finde en branche, han havde lyst til at være i de næste mange år på arbejdsmarkedet
Af Malene Thomsen, kommunikationsmedarbejder
nyhed

"Jeg ser en kæmpe branche med mange muligheder. Derfor har jeg søgt ind på studiet som logistikøkonom,” fortæller 36-årige Christian Nygaard, der har søgt ind på den korte videregående uddannelse på Erhvervsakademi Dania i Hobro.

Christian Nygaard fra Sejs ved Silkeborg fik en brat opvågning i sit karriereliv, da han efter næsten ni år hos Carlsberg måtte se sig om efter et andet job på grund af nedskæringer i virksomheden. Efterfølgende har han arbejdet som medarbejder i kammeratens bådfirma, men Christian kunne mærke, der skulle ske noget nyt. For ham handlede det om at se frem i tiden og finde et job, han kunne se sig selv i de næste mange år på arbejdsmarkedet.

”Jeg var slet ikke i tvivl om, jeg skulle finde noget, jeg synes var sjovt og interessant. Det skulle være noget, jeg kunne se en fremtid i,” siger Christian Nygaard.

Christian faldt over uddannelsen til logistikøkonom ved et tilfælde. Efter research på internettet kunne han konkludere, at der var brug for medarbejdere indenfor transport og shipping.

”For mig handler det om at komme stærkere ud på den anden side og skabe en stærk profil. Og det er jeg overbevist om, at jeg gør med en uddannelse som logistikøkonom,” siger Christian Nygaard.

”Alderen gør mig mere motiveret”

Efter flere år på arbejdsmarkedet har Christian Nygaard opnået en del erhvervserfaring, hvilket han er overbevist om, stiller ham stærkere. Herudover var det vigtigt for ham at finde en praksisnær uddannelse, der tidsmæssigt var til at overskue, og hvor han hurtigt ville komme ud på arbejdsmarkedet.

”Motivationen er blevet meget mere målrettet med alderen. Det er måske også derfor, at jeg nu er mere fokuseret på, hvad jeg skal bruge de næste mange år på arbejdsmarkedet på,” fortæller Christian, der spændt vil følge med i, hvordan det går den første årgang logistikøkonomer fra Erhvervsakademi Dania i Hobro, når de dimitterer til sommer.

”Og så glæder jeg mig til at få svar på, om jeg kommer ind på uddannelsen, så jeg kan forberede mig – det er mange år siden, jeg sidst var på skolebænken, men det bliver rigtig spændende,” afslutter Christian med et stort smil.