”Som multimediedesigner kan jeg leve videre i min kreative verden”

Mads Christoffersen har altid været kreativ. Han både tegner og skriver fiktive historier, så for ham er en uddannelse som multimediedesigner en oplagt mulighed for at kunne fortsætte i det kreative spor
Af Malene Thomsen, kommunikationsmedarbejder
nyhed

”Det vigtigste for mig er at have et arbejde, jeg elsker, og som jeg har lyst til at bruge min tid på – derfor er det helt oplagt at søge ind på uddannelsen som multimediedesigner,” fortæller 20-årige Mads Christoffersen, der bor i Ikast.

Til dagligt går Mads Christoffersen på HF i Herning, hvor han bliver færdig til sommer. Mads drømmer ikke om sabbatår og store udlandsrejser. For ham handler det om at læse videre, mens han stadig har lysten.

”På HF har jeg fag, som jeg ikke føler, jeg får brug for. Så jeg glæder mig til at begynde på et studie, hvor tingene bliver mere håndgribelige, ” fortæller Mads Christoffersen, der ikke er i tvivl om, at en uddannelse som multimediedesigner svarer mere til hans kompetencer.

Et naturligt valg

At Mads Christoffersen ville i den kreative retning, har han aldrig været i tvivl om. Da han opdagede, uddannelsen som multimediedesigner var kommet til Erhvervsakademi Dania i Skive, faldt valget helt naturligt.

”Fra første gang jeg hørte om uddannelsen som multimediedesigner, har jeg vidst, det var det jeg ville. Som multimediedesigner kan jeg leve videre i min kreative verden, og så håber jeg, at jeg vil kunne overføre min kreative side fra papir til produkt.” siger Mads Christoffersen, der på en skala fra 1 til 10 svarer 11 til spørgsmålet om, hvor meget han glæder sig til at få svar på om han er kommet ind på studiet den 30. juli. 

”Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med at studere,” siger en spændt Mads.