1260 Dania studerende innoverer for 16 virksomheder uge 47

1260 studerende fra Erhvervsakademi Danias otte afdelinger løser virksomhedsudfordringer på tværs af 14 uddannelser. Det sker i uge 47, hvor undervisningen er henlagt til fx ”game experiance lab” og til Danfoss` fabrikker. Virksomheder som Viborg FF, Grundfos og Museum Jorn medvirker.
nyhed

Tæt samarbejde med virksomheder

Innovation, kommercielt sigte og samarbejde med virksomheder og organisationer kendetegner Erhvervsakademi Dania. Udfordringer fra virksomheder og organisationer, der løses uge 47, er resultatet af Danias tætte samarbejde med det lokale erhvervsliv på alle otte afdelinger.

Rektor Lis Randa er begejstret for al den energi, viden og kreativitet som uge 47 rummer. Danias rektor udtrykker det klart med ordene: ”Danmark skal tænke innovation og forretning på tværs af uddannelser, virksomheder og organisationer, og det har Dania med fx Innovation Cup gjort siden 2009. Derfor er jeg meget tilfreds med vores aktiviteter i uge 47, hvor vi med 1260 studerende fra 14 uddannelser og 60 undervisere bidrager til fremtidens vækst.  16 virksomheder og organisationer samarbejder med Dania. Uge 47 er en uge ud af mange på et studieår, hvor innovation, entreprenørskab og udvikling naturligt er at finde på vores uddannelser på alle otte afdelinger. ” Global Entrepreneurship week 47 foldes ud på alle Erhvervsakademi Danias afdelinger og uddannelser:

  • 1260 studerende er aktive. Dertil kommer knap 100 elever fra ungdomsuddannelser som også deltager.
  • 14 videregående uddannelser er involveret. 60 undervisere og facilitatorer styrer processerne.
  • Mindst 16 virksomheder bliver påvirket og involveret. Det er Viborg Biblioteker, superligaklubben Viborg FF, BSV, Danfoss, Grundfos, SIF, Randers Sundhedscenter, Step1 i Skive, Jamohuset i Glyngøre, Hobro Handel, Mariagerfjord Kommune, Randers Bryghus, Carte Blanche /Viborg Egnsteater, Museum Jorn og Mariagerfjord Erhvervsråd samt en række hemmeligholdte.
  • Grupper af handelsøkonomer deltager også i Young Entereprise Start Up Programme på messe i Fredericia, ligesom en del studerende deltager på iværksættermessen ”Veje til Vækst” i Herning.