2-dages kursus i Big data

Bliv opdateret på Big databehandling og udbyg samtidig dit professionelle netværk. Dania Erhverv udbyder i samarbejde med Innovation Lab et 2-dages kursus i Big data den 1.-2. december 2016. Kurset afholdes på Erhvervsakademi Dania i Viborg.
Annemarie Chloe Aabling
nyhed

Big data er et begreb indenfor IT, der dækker indsamling, opbevaring, analyse, processering og fortolkning af enorme mængder data. Rammerne for Big data har udviklet sig kraftigt. Før talte man om gigabyte, og de sidste par år har man talt om petabyte og exabyte.

Skab værdi med Big data
Der er flere og flere virksomheder, der bruger Big data i deres forretningsførelse fx Amazon, eBay, Google, Facebook, Maersk, Coca Cola, Mc Donalds, IKEA, Dansk Supermarked og STARK. Og nu har du muligheden for at få ny viden, eller øge dine nuværende kompetencer på området og blive skarp til håndtering af Big data.
På kurset bliver du introduceret til, hvad big data er. Du får indblik i, hvordan du opsamler og bearbejder relevante data. Du lærer at arbejde datadrevet, og bliver skarp på de muligheder, som Big data giver. Formålet er, at du via Big data kan visualisere mål, midler og sammenhænge på nye måder. Du får også viden om de forretningsmuligheder Big data giver, og hvordan du skaber datadrevne processer, der sikrer værdi for virksomheden eller organisationen.

Tilmelding, sted og pris
Du tilmelder dig hos Anne Mette Møller Hansen, Erhvervsakademi Dania på ammh@eadania.dk eller på telefon
7229 1601.
Det koster 500,00 kr. at deltage i kurset, som afholdes på Erhvervsakademi Dania i Viborg, Prinsens Allé 2, 8800 Viborg den 1.-2. december 2016 i tidsrummet kl. 08.00-16.00. 

Illustration
Denne visualisering af redigeringer på Wikipedia er skabt af IBM. Med en størrelse på adskillige
terabytes er Wikipedias tekst og billeder et klassisk eksempel på big data. Foto: Wikipedia.