Oplev over 200 spilprojekter den 24. juni

Erhvervsakademi Dania Games i Grenaa fremviser fredag den 24. juni de studerendes projekter ved den årlige Expo. Her kan besøgende opleve de seneste fremskridt indenfor gaming og spiludvikling samt få en fornemmelse af, hvad de studerende kan præstere
Af Christina Ellegaard Andersen
nyhed

Dania Games slår fredag den 24. juni dørene op til årets Expo og inviterer interesserede til at gå på opdagelse i spiludviklingens spændende verden. De studerende viser de mange projekter frem, som de i løbet af studiet har lavet, og det bliver til over 200 forskellige computerspil.

Der er på dagen spændende microtalks om temaet ”Virtual Reality og Augmentet reality”, som er produktionen af en fiktiv verden, hvor grænsen imellem det virtuelle og realiteten udviskes. Disse talks byder på deltagelse fra blandt andet GameCraft og Khora, der er ganske store virksomheder på dette område.

Mød verdens bedste spiludvikler

Blandt deltagerne er også Erik Jørgensen, som efter endt uddannelse til datamatiker på Dania Games har vundet to priser. Dem fik han for et spil, han har udviklet, til Nordic Game Jam, der er verdens største spiludviklingsevent. Han er altså en af verdens bedste spiludviklere. Han fortæller om sin studietid, hvordan den har påvirket hans videre karriere i spilbranchen, og hvad han lige nu arbejder på af spilprojekter.

En del af Dania er blandt andet iværksættermiljøet Game Hub Denmark, som huser en håndfuld spændende nye virksomheder. De vil selvfølgelig også være repræsenteret ved årets Expo, hvor man kan prøve deres spil.

Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig her

Programmet for dagen

  • 09:30 - 10: Kaffe
  • 10:00 ­- 10:10: Velkomst ved Dania Games
  • 10:10 - 12:00: Micro talks (Tema: Virtual Reality & Augmented Reality)
  • 12:00 -­ 13:00: Pause / EXPO
  • 13:00 ­- 14:00: Pitches
  • 14:00 – Spil og bar

FAKTA OM UDDANNELSERNE

Dania Games i Grenaa er den førende videregående uddannelsesinstitution i Danmark for computerspilprogrammører og multimediedesignere.

multimediedesigneruddannelsen i Grenaa lærer du om grafisk design og produktion. Uddannelsen tager to år og inkluderer tre måneders praktikforløb på 4. semester.

datamatikeruddannelsen i Grenaa kan du lære at udtænke selve ideen og producere motoren bag spillet. Uddannelsen varer 2½ år og har tre måneders praktik på 5. semester.

Der er ansøgningsfrist for at komme ind på begge uddannelser den 5. juli kl. 12.00 via optagelse.dk