96 % af dimittender fra erhvervsakademi får job det første år

Over 96 % af de studerende på erhvervsakademier i Danmark har deres første job inden for et år. Vælg en uddannelse, der virker - det gjorde produktionsteknolog Christina Bak Andersen og VVS-installatør Christian Johnsen.
nyhed

Vidste du, at mere end 96 % af de studerende på erhvervsakademier i Danmark har deres første job inden for et år? Sådan er det også for Erhvervsakademi Danias dimittender. 

At erhvervsakademier uddanner til job kender produktionsteknolog Christina Bak Andersen godt til. Hun er ansat ved brilleproducenten Lindberg og blev færdiguddannet fra Dania i sommeren 2013. Hun beskriver jobsøgningsprocessen som 'ekstrem nem'

”Faktisk fik jeg jobbet ved Lindberg, inden jeg var færdig via mit netværk. Jeg blev også tilbudt job ved min praktikplads i Randers, men Lindberg lokkede bare mere,” smiler Christina Bak Andersen.

Christian Johnsen er uddannet VVS-installatør, og han har haft samme oplevelse som Christina. I dag er han serviceansvarlig ved Geberit A/S:

”I dag har jeg verdens bedste job. Jeg får det hele i mit job med både ledelse, køre ude, rådgivning og salg. Den kombination gør jobbet fantastisk og helt perfekt for mig,” siger Christian Johnsen.