Uddannelse gjorde Dorthe mere selvsikker

Gennem studiet til administrationsøkonom blev 41-årige Dorthe Møller Hansen mere selvsikker og overbevist om, at hun kan overvinde personlige udfordringer. I dag laver hun det, hun elsker ved Hinnerup-virksomheden IN-STORE
Af Zsofia Vigh, praktikant
nyhed

Hej Dorthe. 

Hvad er din profession?

"Jeg arbejder som kontormedarbejder i IN-STORE i Hinnerup, der udbyder feltundersøgelser og marketingrelaterede services. Vi laver butiksreklamer, merchandise, promovering af brands og sørger for, at produktet er placeret korrekt hele tiden. Vi laver demonstrationer i butikker, hvor du kan prøve produkterne. Det kan være kaffe eller pizza osv. Mit ansvar er at lave løn til personalet, ligesom jeg også kontrollerer statistikker," fortæller Dorthe Møller Hansen, der privat bor i Hammel.

Hvorfor valgte du at læse til administrationsøkonom?

"Jeg har arbejdet på kontor tidligere, men efter en rygskade har jeg haft svært ved at finde et job. Jeg ville gerne bruge min kontoruddannelse, opgradere min faglige viden og gøre mine muligheder bedre ved at kunne mere, så jeg valgte at læse til administrationsøkonom på Erhvervsakademi Dania i Viborg.”

"Jeg har altid været lidt usikker på mig selv, og underviserne hjalp mig ved at indse, at jeg kan meget mere, end jeg selv troede, jeg kunne. Og de gjorde det, samtidig med at jeg blev klogere. Projekterne tvang mig til at udfordre nogle af mine grænser, når jeg skulle kontakte folk og bede om hjælp."

Hvor var du i praktik?

"Jeg var på et dagscenter for ældre. Jeg havde mange administrative opgaver og lavede et uddannelsesprogram for ældre borgere i at bruge en tablet eller iPad med billeder og vejledning."

Hvad var det bedste ved din uddannelse?

"På 3.semester af uddannelsen kom jeg til skade med min ryg. Skolen og underviserne var så søde overfor mig, og jeg fik mulighed for at studere hjemmefra. Det var en hård periode, men jeg kom gennem det takket være dem alle."

Vil du anbefale din uddannelse til andre?

"Ja! Du er aldrig færdig med at lære, og uddannelsen er en mulighed for at gøre netop det. Hvis du allerede har en uddannelse som kontormedarbejder og ønsker at blive på dette felt, er det en perfekt måde at gøre det på."

Hvor ser du dig selv i fremtiden?

"Forhåbentlig arbejder jeg stadig på kontor og bruger mine færdigheder fra Dania."

Læs mere om uddannelsen til administrationsøkonom her