Anne Mette bliver bankrådgiver for nærværende kontakt til kunderne

30-årige Anne Mette Østerdal Thomsen fra Silkeborg holder meget af jobbet som bankrådgiver. Det er hun godt på vej til at blive, efter hun som uddannet finansøkonom er startet som finanstrainee i Andelskassen i Ikast. Du kan også blive finansøkonom, hvis du søger ind inden d. 5. juli.
nyhed

Den 1. august begyndte Anne Mette Østerdal Thomsen som finanstrainee ved Andelskassen i Ikast efter at være blevet færdig med den videregående uddannelse til finansøkonom ved Erhvervsakademi Dania i Silkeborg. Drømmen er at blive privatkunderådgiver efter forskellige jobs inden for markedsføring og opsøgende salg, før hun begyndte på studiet. 

”Det her er rigtig for mig. Jeg bygger nære relationer op til kunderne og holder af rådgivningsdelen. Som privatkunderådgiver lærer jeg virkelig mine kunder at kende, og det gør rådgivningen rigtig god, for så kan vi have en god dialog om deres økonomi,” fortæller Anne Mette Østerdal Thomsen, der kommer fra Silkeborg.

Anne Mette Østerdal Thomsen Ikast

”Jeg har før solgt hjemmesider, hvor der hele tiden var nye kunder at forholde sig til, for når folk har købt en hjemmeside, går der lang tid, før de skal bruge en ny. Det var fedt, men hårdt konstant at tale. Nu er det ikke kun mig, der snakker, for man skal lytte aktivt for at være en god rådgiver, og det kan jeg godt lide,” smiler Anne Mette.

Varm velkomst ved virksomhedspraktikken
Faktisk var 1. august ikke hendes allerførste arbejdsdag i banken. Allerede i januar startede hun i tre måneders virksomhedspraktik, der er en del af uddannelsen til finansøkonom.

”Jeg blev taget godt imod og havde en rigtig god praktik. Der var lagt en plan for, hvad jeg skulle igennem, og jeg kunne virkelig mærke, at der var et mål med det, jeg lærte,” pointerer Anne Mette Østerdal Thomsen, der i løbet af praktikken prøvede at arbejde med blandt andet boligkøb, pensionsrådgivning og kassebetjening.

Ansvar og nærvær i Andelskassen
Hun valgte at søge om praktikplads ved Andelskassen, efter at en finansøkonom fra Erhvervsakademi Dania i Silkeborg havde talt rigtig godt om stedet.

”Jeg havde faktisk ikke overvejet Andelskassen i første omgang, men jo mere jeg lærte om banken, fandt jeg ud af, at det var den helt rigtige arbejdsplads for mig. Andelskassen går op i nærvær og gav mig udfordringer fra dag 1,” siger en glad Anne Mette Østerdal Thomsen, der allerede har fået sine egne kunder i Ikast.

Der er stadig ledige pladser på studiet, og ansøgningsfristen er d. 5. juli kl. 12 via optagelse.dk - Er du i tvivl om, du opfylder kravene, kontakt studieleder Rasmus Hall på tlf.+45 2162 7836 eller mail raha@eadania.dk