Dania åbner dørene

På lørdag den 24. januar kl. 10 kan du finde din videregående uddannelse på Dania til infomøde i Skive, Randers, Hobro, Silkeborg og Viborg, der byder på alt fra biler til bankdirektører.
nyhed

Hvis du overvejer at læse videre, så kig forbi Erhvervsakademi Dania lørdag den 24. januar kl. 10, hvor fem campusser holder infomøde.

I Hobro kan du møde tidligere studerende som Kasper Fey-Hansen, der gik fra finansøkonom-studiet til at blive filialdirektør på blot fem år. Kirsten Dalsgaard er efter studiet blevet selvstændig ejendomsmægler, mens Hobro IKs superligaspiller Jonas Damborg fandt tid til både fodbold og en videregående uddannelse.

På Bredhøjvej i Silkeborg kan du også møde Tesla Motors og Jyske Bank, mens du i Viborg kan høre mere om de unikke, nye specialer på uddannelserne til markedsføringsøkonom og administrationsøkonom.

Som noget nyt kan du i Randers høre om at blive e-købmand. Det kan du blive via den praksisnære videregående uddannelse til handelsøkonom, hvor du med specialet i e-handel kan kalde sig e-købmand.

Design fremtidens produkter som produktionsteknolog
Unge mennesker med interesse for teknologi og erhvervsuddannede, der ønsker at bygge oven på arbejdserfaring og dermed øge jobmulighederne, kan fx høre mere om uddannelsen til produktionsteknolog.
Deres kompetencer er efterspurgte i erhvervslivet, og stort set alle dimittender er i job. Den uddannelse kan du høre mere om i Skive og Randers, hvor du kan høre mere om det nye speciale i Industrielt design og bæredygtighed.

Start på efteruddannelse på deltid nu
Fra midten af februar starter nye akademihold op, og du kan stadig nå at finde og tilmelde dig et hold i dit lokalområde her. Akademiuddannelser er videregående kompetencegivende uddannelser, der giver ECTS-point ved gennemførelse. Indholdet i uddannelserne er tilpasset erhvervslivets fremtidskrav til kompetencer indenfor bl.a. ledelse, administration, økonomistyring, markedsføring, kommunikation og tekniske områder.

Akademiuddannelsen kan tages som enkeltfag eller som en samlet uddannelse. Erfaringer viser, at alle kursister får brugbare redskaber med hjem til brug i job eller i forhold til karriereskift. Hør mere på dagen og her.

 

22.01.15