Dania Erhverv indgår stor kursusaftale med Horesta

Hovedorganisationen for hotel-, service-, restaurant- og turistbranchen har sammen med Dania Erhverv oprettet en målrettet toårig lederuddannelse til branchen.
nyhed

Nu får medarbejdere indenfor restaurant, turisme og hotel en ny mulighed for at efteruddanne sig.
Dania Erhverv, der er Erhvervsakademi Danias samlede enhed for efteruddannelse og kurser, har nemlig indgået en aftale med branche- og arbejdsgiverforeningen Horesta om en toårig lederuddannelse i oplevelsesøkonomi.

Uddannelsen er målrettet netop oplevelsesindustrien, hvor Horesta repræsenterer ca. 1.800 virksomheder.

”Erhvervsakademi Dania i Randers udspringer netop af turisme- og oplevelsesbranchen, så det går helt i tråd med vores kompetencer på området. Lederuddannelsen er samtidig skræddersyet for branchefolk af branchefolk,” forklarer chefkonsulent i Dania Erhverv, Niels Vester.

Han har i mange år netop arbejdet i branchen, der er karakteriseret ved at have mange deltids- og sæsonansatte, skæve arbejdstider og mange nye ledere.
Det tager forløbet højde for, så medarbejdere kun skal afsted på koncentreret holdundervisning tre gange af to dages varighed. Det gør det nemmere for både medarbejdere og ledelse at finde tid til.

Kanalerne I Koebenhavn

”Aftalen er en win-win for alle. Medarbejderne bliver opkvalificeret, og virksomheden bliver styrket. Dania lever af at uddanne, og med denne aftale kan vi nu gøre det i endnu højere grad til oplevelsesindustrien, der har efterspurgt mere efteruddannelse,” siger Niels Vester. Han påpeger, at det for virksomhederne er muligt at søge SVU-midler og Kompetenceudviklingsfonden om økonomisk støtte til at få medarbejderne på efteruddannelse ved siden af deres jobs.

Uddannelsen tilbydes både i det vestlige og østlige Danmark, er opdelt i fem moduler og giver som en videregående uddannelse ECTS-point ved gennemførelse.

Første hold starter til efteråret.

For mere information her og tilmeld dig ved at kontakte Niels Vester på nve@eadania.dk

Se mere på eadania.dk/efteruddannelse.