Erhvervsakademi Dania i Viborg åbner dørene

Find dit speciale på Dania i Viborg, hør mere om efteruddannelse, mød tidligere studerende og oplev det nye fællesområde til infomøde onsdag d. 25. februar kl. 19 på Prinsens allé 2.
nyhed

Stefan Kjeldsens egen frustration med manglende overblik over studiemuligheder kickstartede iværksætterdrømmen og onestudent.dk under studiet til markedsføringsøkonom. Ham kan du møde og test dig selv, så du kan finde dit speciale på uddannelsen til markedsføringsøkonom onsdag d. 25. febraur kl. 19 på Prinsens Allé 2 i Viborg. Se programmet her.

Vil du arbejde med it eller biler på højt niveau?
Unge mennesker med interesse for teknologi og erhvervsuddannede, der ønsker at bygge oven på arbejdserfaring og dermed øge jobmulighederne, kan fx høre mere om uddannelserne til it- og autoteknolog. Sidste års autoteknologer er for 95 % vedkommende i spændende jobs inden for autobranchen.

Businessuddannelser med HR og development
To af Danias uddannelser har fået nye specialer. Det er fx på uddannelsen til Administrationsøkonom, der er noget for dig, hvis HR, jura, velfærdsinnovation, økonomi samt kvalitet og service er nøgleord, der tænder dig, så hør mere om
Hør mere om de nye specialer på den toårige uddannelse til Markedsføringsøkonom, som tæller Executive-specialet for de business-orienterede, Development for de innovative og handlingsorienterede, og Promotion for dem, som vil arbejde med markedskommunikation og salg.

Efteruddannelse på deltid til dig, der vil mere
Du kan stadig nå at tilmelde dig forårets efteruddannelser på Erhvervsakademi Dania. Se mere her.
Akademiuddannelse er efteruddannelse, som er videregående og kompetencegivende, og det giver ECTS-point ved gennemførelse. Indholdet i uddannelserne er tilpasset erhvervslivets fremtidskrav til kompetencer indenfor bl.a. ledelse, administration, økonomistyring, markedsføring, kommunikation og tekniske områder.

Danias akademiuddannelser kan tages som enkeltfag eller som en samlet uddannelse. Erfaringer viser, at alle kursister får brugbare redskaber med hjem til brug i job eller i forhold til karriereskift. Læs mere her

 

20.2.2015