Dania møder potentielle studerende på gadeplan

Erhvervsakademi Dania var torsdag rykket ud af sine lokaler på Stadionsvej 2 og ned midt på gågaden med konkurrence, dj og flyers om uddannelserne for at lokke nye studerende til.
nyhed

Googler man Horsens C, bliver pilen placeret netop dér, hvor Erhvervsakademi Dania torsdag holdt åbent hus: Nemlig midt på gågaden i Kuben. Det anderledes åbent hus-arrangement lokkede flere interesserede forbi med blød popmusik leveret live af en dj og en kend-Danias-uddannelser-konkurrence om et gavekort på 3000 kr. til et studenter-outfit.


”Vi kunne selvfølgelig holde åbent hus i vores normale tilholdssted, men der er mere liv hernede, og vi får markeret vores navn. Det er kun fire år siden, vi kom til byen, og folk begynder at genkende vores navn, men det er vigtigt at vise især de unge, at Dania også udbyder brugbare videregående uddannelser i byen,” forklarer Annette Poulsen, der er afdelingschef i Horsens.

 

potentielle stud i horsens

Grænseoverskridende

Flere af de studerende på handelsøkonomuddannelsen med speciale i enten Event Management eller E-handel var også dernede for at promovere deres uddannelser. En af dem var 22-årige Cecilie Hansen fra Horsens, der har valgt specialet Event Management på 1.år udtaler:

”Første gang, jeg prøvede det, var det grænseoverskridende, men det bliver hurtigt naturligt, og man får en vis rutine. Folk spørger om det sociale og undervisningen, og der kan jeg svare på det meste. Jeg er selv meget glad for uddannelsen, da den er så bred,” siger Cecilie Hansen.