Dania-dimittend mødte den østrigske vinder

Det kan føre til store oplevelser at have læst Marketing Management ved Erhvervsakademi Dania i Randers. Lørdag mødte Ayşe Seda Keşir vinderen af Eurovision Song contest
nyhed

170 millioner seere havde lørdag tændt tv’et for at se og opleve det internationale Melodi Grand Prix-show, Eurovision Song Contest i København. For tyrkiske Ayşe Seda Keşir, der dimitterede fra Dania i Randers i 2011, var det også en ganske særlig aften.
Hun er en af de hundredevis af medarbejdere, der har arbejdet som frivillig med få alt klar til showet. Lørdag fik hun mulighed for at møde mange af deltagerne ved showet backstage fx sangerinden Cleo fra Polen, Ukraines deltager Mariya Yaremchuk og som toppen af kransekagen - vinderen fra Østrig, Conchita Wurst.

mint med østrig

Ayşe Seda Keşir har læst international Marketing Management med speciale i Media and Advertising i Randers, hvor hun havde fag som organisationsstruktur, ledelse, kommunikation, kulturanalyse og økonomi. Ved at læse marketing management er der mange jobmuligheder i både Danmark og udlandet som for eksempel marketingskoordinatorer, salgsrepræsentanter, indkøber eller kommunikationsmedarbejder. Mange bliver også iværksættere eller læser videre på bachelor- eller kandidatniveau.

mint med polen