Dania studerende udfordres af BSV uge 47

Studerende fra Erhvervsakademi Dania i Horsens blev uge 47 udfordret af BSV. Det hele fandt sted på JYSK Arena i Silkeborg som en del af den globale entreprenørskabsuge. Uge 47 startede fredag i uge 46 for de 66 studerende, der arbejdede med en udfordring fra håndboldklubben BSV. Alle var inviteret til kamp, og Danias studerende havde en god aften i JYSK Arena i Silkeborg.
nyhed

Direktør Frank Lajer udfordrer Danias studerende

Mandag morgen uge 47 blev 11 grupper sat i gang af direktør Frank Lajer fra BSV, der gav de studerende en række opfordringer, om hvordan man med bl.a. markedsføring, sociale medier, aktiviteter i hallen og involvering før, under og efter kampe kan øge antallet af fans, likes, TV-seere og dermed succes. Direktøren opfordrede de mange studerende fra Erhvervsakademi Dania til at sætte barren højt.

En gruppe var i fuld gang i skybox`en med stjernenavnet Jannik Green. De fandt flere ideer, der gør det hele lidt bedre, og konkret skulle de udarbejde en katalog over guerilla markedsføringsaktiviteter. En anden gruppe sad i Grundfos-rummet dybt koncentreret omkring at få flere likes på BSVs facebook side. Andre håndboldklubbers sider blev tjekket ud og gule post-it sedler fyldt ud. Gruppen er sportsglad, så udfordringen falder i meget god jord.Lokale borgere spillede denne formiddag badminton i JYSK Arena, så gruppen, der havde fået opgaven med at lave aktiviteter, der skaber flere tv-seere, måtte visualisere deres ideer uden om de flyvende badmintonbolde. ”Vi prøver at relatere det til fx fodbold, hvor mange klubber er gode til at gøre en kamp til en heldagsudflugt. Opgaven er spændende, for vi i forvejen er interesseret i sport,” lød det enstemmigt fra gruppen.

 Guerilla marketing for BSV

Samarbejde mellem erhvervsorganisationer og Erhvervsakademi Dania giver mening

BSV er tæt på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg. Organisationen havde i uge 47 valgt at åbne endnu mere op for samarbejdet med en forventning om, at Danias studerende, gennem ugens kreative processer, kom med gode og nytænkende bud på BSVs udfordringer.

BSV - Bjerringbro Silkeborg Voel Håndbold - var en af fire virksomheder, der var omdrejningspunkt for alle handelsøkonomstuderende fra Erhvervsakademi Dania i Horsens, da uge 47 gik i luften som global entreprenørskabsuge.

Facilitatorer fra Horsens besøgte sammen med studerende klubben i Silkeborg, sammen med andre studerende fra Dania for at arbejde med innovation i forhold til klubbens udfordringer. 

Afdelingschef Annette Poulsen, som selv har en fortid i elitehåndbold, siger: ” Vores studerende medbragte redskaber til innovations- og kreativitetsprocessen, og de var glade for at udfordre BSV med nye ideer og muligheder. Vores dimittender bliver mødt af komplekse problemstillinger i virksomhederne, så evnen til at tænke nyt, med faglig baggrund som handelsøkonom, er vigtig for vores dimittender. ”

De øvrige studerende fra Horsens arbejdede med udfordringer fra henholdsvis Danfoss, Grundfos og SIF, så undervisningen var hele ugen flyttet ud på virksomhederne. Annette Poulsen slutter: ”Det er en rigtig god mulighed for de studerende, at arbejde med konkrete udfordringer, i de rammer, hvor de reelt findes.”Aktiviteter under BSV kampe