Danias studerende fik præmier ved SchoolsOnTheRun

Danias studerende kom hjem med en andenplads og to tredjepladser i Garmin SchoolsOnTheRun tordag den 18. september på Jens Otto Krags Plads i Randers. I 3 km mænd vandt Handelsøkonomerne René Nørgaard Hansen, Nikolaj Jensen og Aleksander Holdt- en andenplads, efterfulgt af Serviceøkonomerne Alexandru Suciu, Krisztián Lovász og Martin Millos. I 6 km mænd kom Serviceøkonomerne Patrik Scheidgen, Martin Pernicka and Laine Spuldzeniece ind på en tredjeplads.
nyhed

180 deltagere, både undervisere og studerende, fra Erhvervsakademi Dania i Randers deltog i Garmin SchoolsOnTheRun. Eventen har eksisteret siden 2002, og det er første gang, at den blev holdt i Randers. Hele dagen var Jens Otto Krags Plads fyldt med  3.000 unge løbere fra hele Jylland.

school 946school 921school 910

Medlemstal fra Danmarks Idræts Forbund og Idrættens Analyseinstitut viser, at op mod en fjerdedel af de unge stopper med at dyrke idræt i løbet af teenageårene.

Mange nuværende og potentielle Dania studerede kom i dialog med Danias undervisere og fik kage på Danias stand på Jens Otto Krags Plads. Mange studerende og undervisere kom forbi og heppede på kolleger og studiekammerater.

school 2school 3

 

De bedste modtog præmier, og kravet var, at alle løbere på holdet skulle løber samme distance. Fra kl. 11 til 15 var der forskellige live-koncerter, bla. Keep Camping og Kristian Warren, samt de to finalister i den nationale musikkonkurrence BandsOnTheRun.

Ruten tog udgangspunkt  i Jens Otto Krags Plads. Rundstrækningen var på 3 km. Der deltager samlet omkring 4.500  unge i de to løb (København og Randers). Det samlet antal gennemførte kilometre i 2014 blev på 181.000 km. 

school 4