Dimission på Dania i Hadsten

Der var prompt og pragt i Kulturhuset Sløjfen, da Erhvervsakademi Dania fredag d. 20. juni holdte dimissionsfest for 40 glade og stolte dimittender. De kan nu bryste sig med en veloverstået videreuddannelse og de nye titler som vvs-installatører, el-installatører, automationsteknologer eller energiteknologer.
nyhed

Til dimissionsfesten uddelte TEKNIQ deres prestigefyldte installatørpris og energiteknologpris til dimittender med det højeste karaktergennemsnit. Vinderene heraf var vvs-installatør Michael Kiel Baagø, energiteknolog Jacob Christophersen og el-installatør Jesper Andersen. Præmien var en flot PH bordlampe og Erhvervsakademi Dania uddelte en tilsvarende Automationsteknologpris, her var vinderen Lasse Lildal Jørgensen. 

VVS-installatører med underviser Georg Lautrup Kristensen

dimission 2014

El-installatører med underviser Gunner Ferdinand Møller

dimission 2014

Automationsteknologer med underviserne Poul Erik Jacobsen og Lars Dam

dimission 2014

Energiteknologer med underviser Mikkel Sølyst Jørgensen

dimission 2014

Yderligere var der fra Erhvervsakademi Danias side uddeling af kammeratskabspriser, hvor vinderene var udvalgt af de medstuderende på holdet. Her var præmien en rustik ølspand med alt godt til ganen fra Skjold Burne, samt en Smartbox med Adrenalinsus. Vinderene var energiteknolog Lars-Christen Christensen, vvs-installatør Kim-Ulrik Meyer, el-installatør Jesper Andersen og automationsteknolog Jacob Berg Sørensen. 

dimission 2014 kammeratskabspris