Efter EU-projekt: Håndholdklub opruster på de sociale medier

Innovationsprojekt støttet af EU Socialfond og Region Midt bragte studerende fra Erhvervsakademi Dania sammen med håndboldklubben BSV. Resultatet er blandt andet en opgraderet indsats på de sociale medier for bedre at nå de unge.Torsdag d. 21. august afholdes konference i Herning, hvor virksomheder er inviteret med under temaet: Samarbejde med uddannelsesinstitutioner.Tilmelding er gratis.
nyhed

Tag med og få mere viden om gavnligt samarbejde - GRATIS adgang

Konferencen d. 21. august 2014 på Erhvervsakademi MidtVest, Gl. Landevej 2 i Herning kl. 12-16.30 handler om succesfuldt samarbejde mellem virksomheder og uddannelsesinstitutioner. Ved konferencen deltager uddannelsesminister Sofie Carsten Nielsen som en af oplægsholderne.

Konferencen afslutter projektet "Fra Talentmasse til Entreprenørskab", som er blevet støttet af EU’s Socialfond og Region Midtjylland. Tilmelding sker til Sara på sip@eadania.dk og er gratis.

Oplæg fra BSV direktør

En af oplægsholderne til konferencen er Frank Lajer, der er administrerende direktør for Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndboldklub (BSV). I efteråret havde klubben nemlig 66 studerende fra Erhvervsakademi Dania på besøg i JYSK Arena for at udtænke nye måder at lave markedsføring på. Det lærte klubben meget af, fortæller Frank Lajer:

"Det var overraskende, hvor meget de sociale medier fylder hos de unge i dag, og hvor vigtigt det er at være tilstede på dem. Der er vi ved at opgradere for at få bedre fat i de unge. Selvom vi er relativt mange unge ansatte i klubben, laver vi stadig annoncer for kampene i ugeavisen. De 20-årige skal rammes anderledes, da de hele tiden er online, og det var lidt af et wake-up-call," siger Frank Lajer fra BSV.

Frank Lajer (EU)

Gode kontakter til senere

Udover nu at bruge sociale medier som facebook, intragram og twitter endnu mere fik håndholdklubben også inspiration og gode ideer til aktiviteter i hallen, før, under og efter kampene for at øge antallet af fans, TV-seere og likes. På den mere langsigtede bane håber Frank Lajer, at klubben også har fået noget andet ud af at have de studerende på arbejdsbesøg:

"Som virksomhed er det fedt at møde så mange dygtige unge mennesker, som i den grad var engagerede i at udvikle klubben. Med sådan et arrangement har de studerende været i kontakt med os som virksomhed og forhåbentlig fået en god oplevelse med i bagagen, som de tager med sig videre i livet og fortæller om. På den måde bliver de en slags ambassadører for klubben," siger Frank Lajer og understreger, at han gerne samarbejder med et erhvervsakademi en anden gang.