Erhvervsevent sætter fokus på uddannelsesmuligheder

Industrien udvikler sig hele tiden, og der er konstant nye krav og muligheder, men det er ikke altid, at medarbejdernes kompetencer følger med. Det sætter Dania Erhverv fokus på den 26. august sammen med DI, Dansk Metal og Erhverv Silkeborg under titlen ’Bliv klar til fremtidens krav til industrien’
nyhed

Danske industrivirksomheder lever i skarp konkurrence med udenlandske, men de vinder ordrer og markedsandele ved at udvikle produkter, produktionsoptimere og igangsætte nye innovationsprocesser. Den slags kommer ikke af sig selv, men derimod blandt andet af dygtige medarbejdere, som har den nyeste viden.

Netop dette sætter Dania Erhverv fokus på sammen med Dansk Industri, Erhverv Silkeborg og Dansk Metal
onsdag den 26. august kl. 15.30 - 17.00 på Bredhøjvej 18 i Silkeborg, hvor Erhvervsakademi Dania har campus.

Dania Erhverv udbyder som noget nyt en akademiuddannelse målrettet medarbejdere i industrien i ’Innovation, Produkt og Produktion’, der ruster medarbejderne til at udvikle ideer og føre dem ud i livet.

”Politisk set er der stor fokus på kompetenceløft af industriens medarbejdere fra faglært niveau til et videregående uddannelsesniveau. Det har Dania mange års erfaring med, og især på det tekniske område er der et stort udbytte for virksomhederne ved at kompetenceudvikle medarbejderne,” siger campuschef Birgitte Riise Bjærge.
Hun deltager i eventen sammen med blandt andre formand for Metal Bjerring Bro Silkeborg, Svend Skov Jensen og direktør for Erhverv Silkeborg, Torben Vilsgaard.

En række industrivirksomheder som Wila, Dacapo Stainless, SVM Automatik og KSN industri A/S bakker op om den nye efteruddannelse og det skærpede fokus på kompetenceløft af industriens medarbejdere. Flere af virksomhederne deltager også i eventen.

Arrangementet er gratis at deltage i, men kræver tilmelding til chro@eadania.dk eller tlf. 2530 6641. Læs mere om akademiuddannelsen her

Tid og sted: 
Bliv klar til fremtidens krav til industrien

Onsdag den 26. august kl. 15.30 - 17.00

Bredhøjvej 18, 8600 Silkeborg

Tilmelding til chefkonsulent Charlotte Rønberg chro@eadania.dk eller tlf. 2530 6641.