FC Finansøkonom: Dania-studerende starter eget fodboldhold

Sæsonen for indendørsfodbold er skudt i gang, og i år stiller et anderledes hold op til turneringer i det jyske. Ni finansøkonomer fra Erhvervsakademi Dania i Hobro har nemlig startet deres eget fodboldhold.
nyhed

Hvad gør man, hvis man kommer fra fem forskellige klubber, men gerne vil spille sammen?

Man starter da sit eget fodboldhold!

Sådan tænkte ni fyre fra 1. semester på den videregående uddannelse til finansøkonom i Hobro, og nu har de startet deres eget indendørs fodboldhold.

”I starten snakkede vi om det for sjov, men så blev det langsomt alvor, for hvorfor skulle vi ikke gøre det?” fortæller Casper Kajgaard, der er studerende på Erhvervsakademi Dania og en del af holdet.

Et ordsprog siger, at hvis man gør noget, skal man gøre det ordentligt. Det har Casper og de andre fra holdet taget til sig, og de har derfor selv designet spillerdragter, fået sponsorer som Svane Glas A/S i Randers og har et banner med til turneringer om deres uddannelse. Desuden er de blevet tilmeldt alle indendørsturneringer i Randers-, Hobro- og Djurslandsområdet resten af vinteren, de holdet skal spille hver weekend. Alt er stablet på benene på under en måned.

”Vi er alle sammen meget fodboldinteresserede og diskuterer det en del. Vi har hver især vores egne klubber og hold, som vi følger, men det er også sjovt selv at spille. Det bliver hård at spille kampe hver weekend fra nu af, men så får vi jo brændt noget af julemaden af og holdt formen vedlige indtil foråret,” smiler Casper Kajgaard.

Billedet er fra holdets første kamp, der blev spillet i weekenden.

03.12.2014