Læs Finansøkonom Online

Som den første uddannelsesinstitution i Danmark tilbyder Erhvervsakademi Dania i Silkeborg elitesportsudøvere en online videregående finansøkonomuddannelse, hvor undervisning tilpasses en aktiv sportskarriere
nyhed

Erhvervsakademi Dania i Silkeborg lancerer nu en ”Online” Finansøkonomuddannelse på to år. Tilbuddet er målrettet aktive elitesportsudøvere, der grundet en hverdag præget af konkurrencer og træning bedre kan studere i de tidslommer, som en topatlet har undervejs mellem stævner, mesterskaber og træningspas.

Online uddannelse baner karrierevejen for mange topsportsudøvere

Afdelingschef Birgitte Riise Bjærge fra Erhvervsakademi Dania i Silkeborg fortæller: ”Uddannelsen sker i samarbejde med Study4player, som er en del af Spillerforeningen i Danmark, og den er baseret på flere it-platforme. Det er den første af sin art i Danmark, og tilgodeser behovet for en videregående uddannelse til de mange, som bruger deres unge år 100% på sport. Vi har erfaret, at mange drømmer om at tage en videregående uddannelse samtidig med, at de er aktive sportsudøvere. Derfor er vi stolte over, at vi, med dette tilbud, giver studerende på denne online uddannelse mulighed for at komme i gang med en karriere i den finansielle sektor.”

Stor fleksibilitet tilgodeser sportsudøvernes hverdag

Fleksibiliteten på uddannelsen er i fokus, og derfor foregår den primære undervisning i et online virtuelt læringsmiljø, der kombineret med sociale og faglige samlinger sikrer, at de studerende kommer i mål med uddannelsen. ”Uddannelsen til Finansøkonom har gode beskæftigelses-muligheder inden for pengeinstitut, realkredit, revision, ejendom og forsikring, og vi sikrer, at de studerende får en stærk faglig og personlig udviklende uddannelse,” siger Birgitte Riise Bjærge. 

Fakta: Finansøkonom online har studiestart to gange om året i september og februar.

Vedr. ansøgning, kontakt studiesekretær Stine Kirkegaard på sk@eadania.dk eller 8711 4460.