Finansøkonomer får job, skriver Finansforbundet

Et af de erhvervsakademier, der trækker landsgennemsnittet op er Erhvervsakademi Dania i Hobro, hvor ingen af de adspurgte finansøkonomer er ledige. Et år efter endt uddannelse er 93 procent af erhvervsakademiets finansøkonomer i beskæftigelse. Syv procent er i gang med en top-up uddannelse. Hobro har i mange år haft et beskæftigelsestal væsentligt højere end landsgennemsnittet.
nyhed

Finansøkonomer flytter gerne efter job

26-årige Maja Milwertz går på Erhvervsakademi Danias banklinje i Hobro. Hun har medstuderende, som kommer fra Aarhus, Aalborg og Silkeborg, men også fra Sjælland. 
Selv kommer Maja Milwertz fra Hårup nord for Aarhus, og brugte i starten af sit studie ekstra tid på landevejen. Hun er siden flyttet til Hobro. For
hende var transporten ikke afgørende for valget af erhvervsakademi.

”De høje beskæftigelsestal, erhvervsakademiets ry og de ekstra fag man kunne få, var afgørende for, at jeg valgte Dania i Hobro. Desuden kendte jeg også et par stykker, som havde læst i Hobro og fortalte, at skolen havde et højt ambitionsniveau og forventninger til de studerende. Det tiltalte mig,” siger Maja Milwertz, som valgte at droppe jobbet som sygeplejerske til fordel for finansøkonomuddannelsen på Erhvervsakademi Dania i Hobro.

Læs Finansforbundets artikel  om den gode beskæftigelsessitution for finansøkonomer her