Kasseapparatet skiftes ud med erhvervsøkonomi

Pernille Lind Lippert har mange drømme for fremtiden, og en af dem er at blive revisor. Derfor har hun søgt ind på den videregående uddannelse til finansøkonom, for herigennem kan hun få opfyldt sin revisordrøm
Af Annemarie Chloé Aabling
nyhed

I øjeblikket arbejder hun som kasseassistent i Føtex, men snart håber Pernille Lind Lippert på at skifte kasseapparatet ud med fag som erhvervsøkonomi, finansielle markeder og rådgivning. Hun er nemlig en af de mange unge, som har søgt ind på en videregående uddannelse, og valget er blevet studiet til finansøkonom på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg.

21-årige Pernille Lind Lippert fra Silkeborg har valgt at satse på det, hun er god til, og det er erhvervsøkonomi, matematik og statistik. Revisorfaget er derfor et naturligt valg for hende, der allerede har et link til revisorbranchen. For gennem hendes papfars revisor har hun fået indblik i faget og er blevet grebet af det finansielle univers og de muligheder, der ligger i branchen.

Pernille Lind Lippert Web ”Jeg vil gerne hjælpe andre til at blive gode til at styre deres privatøkonomi. Underholdningsprogrammet ’Luksusfælden’ på TV3, hvor familier bliver hjulpet af med en svær økonomi og rådgivet i, hvordan de kommer videre, har pirret min nysgerrighed til at gå efter revisorfaget,” siger Pernille Lind Lippert, som glæder sig til forhåbentlig at starte på finansøkonom-studiet til august og få praktikophold i et revisionsfirma undervejs på studiet.

Venter i spænding

I øjeblikket har Pernille sommerfugle i maven, for hun skal vente på, at det bliver den 30. juli kl. 00.01, hvor hun sammen med tusindvis af andre håbefulde unge får besked om, de er kommet ind på deres drømme-studie.

”Jeg brænder virkelig for revisorfaget, så det må da være sådan nogle medarbejdere som mig, som revisionsbranchen efterlyser,” smiler Pernille Lind Lippert, der allerede har relationer til Erhvervsakademi Dania i Silkeborg, da hendes kærestes bedste ven har læst til finansøkonom og hendes kusine arbejder i kantinen.