Oplev efterspurgte uddannelser i Hobro

Besøg Dania i Hobro og hør mere om b.la. den toårige uddannelse til logistikøkonom. Hør også mere om, hvorfor netop finans- og handelsøkonomerne fra Hobro er så efterspurgte på arbejdsmarkedet.
nyhed

Hvis du overvejer at læse videre til sommer, så kig forbi Dania onsdag den 4. marts kl. 17 på Kirketoften 7 i Hobro til infodag. Du kan til Infomødet stille spørgsmål og snakke med undervisere, tidligere studerende og uddannelseskoordinatorer, der kan guide dig videre. Se programmet her.

Kan du få enderne til at hænge sammen?
Så skal kunne logistikøkonom-uddannelsen være noget for dig. Logistikøkonomer arbejder som fx logistikkonsulent, indkøber, transportplanlægger, produktionsplanlægger, eksportmedarbejder eller Supply Chain Manager. Uddannelsen er en praksisnær toårig videregående uddannelse, hvor du får mulighed for at kombinere din teoretiske viden med praktiske problemstillinger og løsninger. I løbet af uddannelsens første 1 ½ år vil der udover spændende studieturer til vigtige distributionslande være mange praksisnære opgaver og projekter. Uddannelsen afsluttes med tre måneders praktik i en virksomhed og en hovedopgave.

Flere danske virksomheder har allerede logistikøkonomer ansat og givet udtryk for ønske om at ansætte en. Det gælder virksomheder som fx Vestas, Tulip, Brandtex, Velux, Wrist Ship Supply, Freja Transport og Danske Fragtmænd.

jonas i nordea

Finansøkonomer og handelsøkonomer er efterspurgte
Tallene taler sit tydelige sprog: Økonomer fra Dania i Hobro bliver ikke uddannet til arbejdsløshed.

80 procent af handelsøkonomerne er i job kort tid efter endt uddannelse, og for finansøkonomerne, der ofte får arbejde som ejendomsmæglere eller bankrådgivere, er tallet på 92,7 procent. De toårige korte videregående uddannelser giver med andre ord kompetencer, som erhvervslivet kan bruge til noget.

 

27.02.15