Fire nye lektorer på Dania i Viborg

Uddannelses- og forskningsministeriet har revideret stillingsstrukturen som en del af lov for de danske erhvervsakademier. På Dania har fire lektorer opnået en positiv lektorbedømmelse
nyhed

De teoretiske, faglige, forskningsmæssige, pædagogiske samt erhvervs- og professionsrettede kompetencer bliver vurderet i bedømmelsen.
På Erhvervsakademi Dania i Viborg er disse udnævnt til lektorer:

Niels Bruun
50-årige Niels Bruun fra Viborg er lektor og studieleder for de tekniske uddannelser på Erhvervsakademi Dania i Viborg. Han har en baggrund som maskintekniker med driftsteknik som speciale, men siden videreuddannet sig med blandt andet en master i Ledelse & Organisation. Han har siden år 2005 været tilknyttet uddannelserne på Prinsens allé 2.

Sofie Weikop
Kommunikation og marketing er lektor Sofie Weikops kerneområde på Erhvervsakademi Dania i Viborg, hvor hun underviser på de videregående uddannelser Marketing Management, Administrations- og Markedsføringsøkonom. Sofie Weikop har været tilknyttet stedet i nu fire år, og hun er uddannet cand.mag. i Kommunikation og Marketing.

Pia Vendelbo
50-årige Pia Vendelbo fra Viborg har også opnået en positiv lektorbedømmelse. Hun er praktikkoordinator og underviser på Marketing Management samt Administrations- og Markedsføringsøkonom-uddannelserne på Prinsens Allé, hvor hun har været ansat i 21 år. Hendes baggrund er en juridisk kandidateksamen fra Århus Universitet.

Claus Bang Olsen
Også Claus Bang Olsen fra Marketing Management og Administrations- og Markedsføringsøkonomuddannelserne i Viborg er blevet lektor. Til daglig arbejder han med undervisning i SCM og markedsføring med fokus på det internationale. Den 38-årige aarhusianer har en baggrund som Cand. Merc. i International Business.

 

16.04.15