Flotte karakterer til nye el-installatører

I sidste uge var el-installatørerne fra Erhvervsakademi Dania i Hadsten til den afsluttende eksamen. Det blev til et flot karaktergennemsnit på 10.
nyhed

Smilene var store på Erhvervsakademi Dania i Hadsten i sidste uge.
Torsdag og fredag var de studerende på den videregående uddannelse til el-installatør oppe til den afsluttende eksamen, og her blev der delt mange 12- og 10-taller ud.

For de 16 studerende blev det til et samlet karaktergennemsnit på 10.

”Vi er naturligvis glade for, at vores faglige niveau er højt, og de dygtige studerende opnår gode karakterer. De studerende har arbejdet intensivt med deres eksamensprojekter, som er skrevet efter 9 ugers praktik i en selvvalgt virksomhed. Projekternes har haft en meget stor faglig bredde, og en stor del af de studerendes erfaringer fra praktikperioden har været i spil. Der er ingen tvivl om, at torsdagens dimittender bliver meget værdifulde på arbejdsmarkedet,” siger Eva Lund, der er campuschef for Dania i Hadsten.

Dimittenderne får job
Modsat andre videregående uddannelser kommer el-installatørerne fra Hadsten i job. Faktisk har 92 % af sidste års færdiguddannede el-installatører fået arbejde, mens resten vælger at læse videre, viser den nyeste beskæftigelsesundersøgelse.

El-installatører planlægger, implementerer og varetager driften af systemer inden for stærkstrøm, hvor de løser komplekse tekniske problemer og arbejder med avanceret teknologi.

Til januar starter endnu et hold op, og det er stadig ledige pladser. Se mere her.

16.12.2014