Første multimediedesignere færdige fra Grenaa

Fredag 26. juni blev det første hold multimediedesignere nogensinde fra Erhvervsakademi Dania i Grenaa færdige med deres toårige videregående uddannelse. De 16 glade dimittender med speciale i spil blev fejret af deres familier og ikke mindst en meget stolt studiekoordinator.
nyhed

En milepæl.
Sådan beskriver studiekoordinator Marie Louise Haagensen dagen i fredags, hvor 16 færdiguddannede multimediedesignere dimitterede på Erhvervsakademi Dania Grenaa. Det er det første hold, som har taget og færdiggjort uddannelsen med speciale i spil efter den blev oprettet for to år siden.

”Det er en skøn oplevelse at se dem blive færdige og have dimission. De er mine første egne dimittender, og følelsen er helt fantastisk. Jeg er meget stolt af dem,” fortæller Marie Louise Haagensen glad og fortsætter:

”Det første hold på en uddannelse kommer igennem en hel masse, fordi de er nye og de første. Vi har været igennem mange udfordringer sammen, men de har klaret det rigtig godt. Det er en milepæl at stå her i dag, og jeg ved, de bliver gode repræsentanter for Dania og uddannelsen fremover.”

Lasse Andersen

Nyuddannet med egen virksomhed
En af de nyuddannede multimediedesignere er Lasse Andersen på 26 år fra Ringkøbing. Inden uddannelsen på Dania gik han på 3D-college i Grenaa, og efter de fire år i Grenaa har han ikke planer om at flytte tilbage til Vestjylland.

”Jeg startede min egen virksomhed i februar 2014 og sidder nu i iværksættermiljøet The Ranch, hvor jeg laver mobil- og pc-spil. Det skal jeg for alvor i gang med at udvikle, så jeg kan leve af det og være selvstændig,” fortæller Lasse Andersen, der i løbet af uddannelsen var i praktik i sin egen virksomhed.

Gerda Og Judit

Til dimissionen var Lasses Andersens mor og mormor også kommet hele vejen fra Ringkøbing til Grenaa for at se ham få sit eksamensbevis.

”Selvfølgelig kommer man da, når ens søn bliver færdig. Det er en rigtig god dag, og jeg er meget stolt og glad for, at han er færdig. Vi skal rundt og se både campus og Ranchen nu, og så skal han fejre det med sine kammerater fra studiet i aften,” smiler Lasses mor, Judit Rasmussen.

De færdige dimittender er:

Lasse Stræde Andersen, Grenaa. Tommy Andersen, Grenaa. Björn Andreas Aumayr, Grenaa. Benjamin Blymerup-Brøste, Grenaa. Mathias Max Dahl Bording, Aarhus. Morten Bisgaard Christensen, Brabrand. Jannik Stauning Eliasen, Grenaa. Mads Knudsen Johansen, Grenaa. Skjold Reimers Larsen, Grenaa. Jason Lessmann Lissner, Grenaa. Anders Senius Madsen, Aarhus. Søren Mikkel Madsen, Grenaa. Mikkel Krogh Nielsen, Grenaa. Laust Kruse Pedersen, Grenaa. Kennie Brandt Walsh, Grenaa. Kristine Bjørn Volder, Grenaa.

Dimittend Faar Eksamensbevis

Glad Dimittend

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Multimediedesignere Faerdige