Første step på efteruddannelsesstigen

Med akademifaget Projektledelse i rygsækken er Gitte Esman, der er projektkonsulent i Ase, blevet endnu skarpere til at lede og udvikle projekter.
Af Annemarie Chloé Aabling
nyhed

Når man som Gitte arbejder med projektledelse, så er det nødvendigt, at være skarp på, hvordan man igangsætter, leder, afslutter og iværksætter projekter. Herudover skal man være en ørn til at sammensætte projektgrupper og spotte udfordringer - før de bliver til problemer. Den viden og indsigt har Gitte fået opdateret ved at efteruddanne sig indenfor faget 
Projektledelse på Erhvervsakademi Dania i Silkeborg.
Det er Dania Erhverv, der er fælles efteruddannelsesenhed for alle otte Dania campusser, heriblandt Silkeborg, der udbyder faget.

”Jeg er helt sikkert blevet skarpere til at lede et projekt og nå i mål – og resultaterne er blevet bedre,” forklarer Gitte.

Gitte er ansvarlig for Ase’s telemarketing- og målstyringssystem, for årssalg og for telemarketing-afdelingens bonusshop. Hun opretter kampagner og lægger scrips ind til sælgerne og udvikler gode salgsargumenter i forbindelse med rekruttering af nye medlemmer. Herudover udvikler hun løbende nye projekter og er arbejdsmiljørepræsentant for medarbejderne. Så både projektstyring og -ledelse, men også kommunikation og formidling, er vigtige værktøjer i hendes arbejde.

ASE WEB Nyheder Hjemmeside

Efteruddannelse udvikler
For at blive endnu dygtigere som projektkonsulent har Gitte lagt en strategi, hvor første step på efteruddannelsesstigen er disciplinen projektledelse, som nu er på plads. Næste step er at læse kommunikation og organisation – også på akademiniveau.
Ifølge Gitte, er efteruddannelse et centralt element i hendes arbejdsliv, fordi den holder hendes viden a jour og giver ny inspiration – en udviklingsmulighed, som hun for alt i verden ikke vil undvære, og derfor prioriterer højt.

”Jeg har valgt at tage projektledelse hos Dania Erhverv i Silkeborg, fordi underviserne har erfaring fra erhvervslivet, hvilket gør undervisningen troværdig. Og så er det rart, at de studerende kommer fra forskellige brancher. Det giver et spændende studiemiljø. Det har selvfølgelig også betydning, at jeg bor tæt på erhvervsakademiet,” forklarer Gitte og tager en slurk kaffe, mens solen stråler ind gennem Ase’s flotte, moderne og funktionelle byggeri på Merkurvej i Kolding, som er fyldt med entusiastiske medarbejdere, moderne malerier og møbler i stærke farver.

Når Gitte ikke er på job i Kolding, bor hun i Silkeborg med sin mand og deres fælles søn Felix på 3 år. Til næste år har hun 10 års jubilæum i Ase. 

FAKTA om Ase

  • Danmarks femtestørste A-kasse med 152.000 medlemmer
  • En uafhængig arbejdsløshedskasse og 100 % ejet af medlemmerne
  • Optager både virksomhedsejere, lønmodtagere og folk under uddannelse