Glade studerende løb sammen i Randers

I dag deltog samtlige Dania-studerende fra campus Randers i Schools on the Run. For tre bachelorstuderende på International Hospitality Management var eventet længe ventet og en succes.
nyhed

Solen skinnede i dag smukt over Jens Otto Kraghs plads i Randers, der lagde asfalt til dette års Schools on the Run. Det er et motionsevent for uddannelsesinstitutioner, og i år var alle studerende fra Erhvervsakademi Dania i Randers med.

Netop Danias røde t-shirts var tydelige på eventpladsen, hvor der udover start- og mållinje for løbet også var hockey, dans, basketball og koncert med blandt andet Pfarfar og Kaka.

Et par af de studerende, der havde været hurtige til at tilmelde sig eventet, var Sanne Miles, Maria Cramer og Julie Bræmer, der alle læser bachelor i International Hospitality Management

"Jeg kan godt lide at løbe, og det fik jeg mulighed for her sammen med de andre fra holdet," smiler 28-årige Julie Bræmer, der inden bacheloren har læst serviceøkonom med speciale i sport og eventmanagement på Dania.

"Ja, vi ownede de tre kilometer for vildt, og det var fedt at løbe sammen. Vi lavede en taktik om at løbe sammen som et team, og først på det sidste stykke pressede vi hinanden og spurtede afsted," tilføjer Sanne Miles.

"Men det var klart hunden Teddy, der havde den bedste kondi på turen," smiler 25-årige Maria Cramer og henviser til Julies hund Teddy, der var kommet til eventet.Glade Studerende Til Schools
De var alle tre begejstrede for løbet og de mange aktiviteter på pladsen.

"Det er et fedt arrangement og klart bedre, end jeg havde forventet. Som serviceøkonomer vil vi altid se på eventet og analysere på, hvordan det er sammensat, og hvad man kunne forbedre, men det har klart overgået mine forventninger," siger Maria Cramer fra Randers, der også har læst serviceøkonom på Dania med speciale i sport- og eventmanagement inden bacheloruddannelsen.

Alt deltog omkring 3000 unge i eventet i Randers.