Gratis foredrag på Dania i Viborg med universitetslektor Hans Henrik Knoop

Alle er velkomne, når Campus Viborg er vært for foredrag og workshop med fokus på positiv psykologi under Snapsting Viborg Hærvejsfestival. Det sker på Prinsens Allé 2 den 23. juni kl. 13.00-15.30
nyhed

Hvordan positiv psykologi kan bidrage til en bedre fremtid

Ethvert menneske har brug for ro og bevægelse samtidig. Gennem hele livet. Tryghed er lige så vigtigt som oplevelser. Socialt fællesskab er lige så vigtigt som kreativitet. At føle sig hjemme er lige så vigtigt som at være på eventyr. Og ved at kende vor historie åbner vi fremtiden. Det er ikke enten-eller - det er både-og. Et godt liv er langt, sagde Leonardo da Vinci for 500 år siden - i en tid hvor man i bedste fald levede halvt så længe og halvt så godt som nu. Det moderne Danmark giver os historiske muligheder for et bedre liv, som kun i begrænset grad er udnyttede endnu, bl.a. fordi vi har været tilbageholdende med udforskningen af, hvad der gør livet værd at leve. Positiv psykologi er i dag med til at ændre dette.

Foredrag med Hans Henrik Knoop

Universitet, Hans Henrik Knoop, der også er præsident for det europæiske netværk for positiv psykologi fortæller i dette foredrag om centrale indsigter fra den positiv-psykologiske videnskab og viser, hvorledes denne viden kan anvendes af alle, som ønsker øget trivsel, øget social ansvarlighed og øget samfundsmæssig bæredygtighed. 

Arrangementet finder sted i samarbejde mellem Erhvervsakademi Dania og VIA i Viborg.

MØD OP - GRATIS ADGANG:

Prinsens Allé 2 - Mandag den 23. juni kl. 13.00-15.30