Eventkoordinator

Du kan blive rigtig meget som handelsøkonom fra Erhvervsakademi Dania. 35-årige Sofie Svinth Kristensen har brugt uddannelsen til at få job som Booking- og Eventkoordinator hos Aarhus Osteopati
nyhed

Hvad lavede du før Dania?
Jeg var butiksbestyrer i en tøjbutik, men jeg ville gerne mere end at stå i butik. Jeg ønskede at få mere faglig viden inden for handel og økonomi, hvorfor handelsøkonomuddannelsen var det helt rigtige valg af uddannelse for mig.
Jeg ville gerne arbejde inden for koordinering af events i virksomheder, salg, logistik, marketing og ledelse.

Hvorfor tog du handelsøkonom-uddannelsen?
Grunden til at jeg valgte handelsøkonomuddannelsen var fordi, at uddannelsen indeholdt mange fag som interesserede mig.
Derudover tiltalte det mig, at det var en bred uddannelse, hvor der var mulighed for at søge job i flere forskellige brancher, og at uddannelsen indeholdt et praktikforløb på otte måneder.

Hvor var du i praktik, og hvad lavede du der?
Jeg var i praktik i AGF Fodbold som Eventkoordinator.
Her havde jeg ansvaret for planlægning af kampsponsorater, koordinering af både events for samarbejdspartnere og for børneklubben og andre spændende opgaver. Jeg blev fastansat i AGF Fodbold efter endt praktikforløb, hvor jeg var ansat i fire år, før jeg skiftede til Aarhus Osteopati.

Hvordan bruger du din uddannelse i dit job?
På uddannelsen var mit speciale eventmanagement. I mit job hos AGF Fodbold og i mit nye job hos Aarhus Osteopati, hvor jeg er ansvarlig for booking af patienter og koordinering af events hos samarbejdspartnere, har jeg anvendt og anvender den faglige viden indenfor eventplanlægning, logistik, salg, strategi, marketing og ledelse.

Hvad var det bedste ved dit studie?
Det bedste ved studiet var fagene, som jeg fandt meget spændende, og mine fantastiske studiekammerater. Endvidere at jeg fik en faglig bred viden, som kunne bruges i mange virksomheder. Jeg fik ønskejobbet i AGF Fodbold.

Hvorfor skal andre læse til handelsøkonom?
Grunden til at man skal vælge handelsøkonomuddannelsen, er, at den er faglig bred og kombinerer teori og praksis. Uddannelsen åbner dørene for flere brancher, og praktikperioden kan være vejen til en fastansættelse.

Hvor er du om 5 år?
Jeg håber, at jeg stadig er hos Aarhus Osteopati i Aarhus. Det er en spændende virksomhed som er i vækst og som inden for en kort periode åbner et sundhedscenter i Aarhus og med det følger nye spændende opgaver.

Læs mere om uddannelsen til handelsøkonom her