Social Media Manager

Du kan blive rigtig meget som handelsøkonom fra Erhvervsakademi Dania. 26-årige Kristoffer Kvistgaard er med uddannelsen blevet Social Media Manager og Marketingkonsulent på ved den socialøkonomiske virksomhed TUC
nyhed

Hvad lavede du før Dania?
Arbejdede som Poker Dealer og tekniker på Casino Munkebjerg i Vejle.

Hvorfor valgte du handelsøkonom-uddannelsen?
Uddannelsen lød interessant, og det lokkede mig, at man kunne uddannes indenfor et område som event, der blot vokser og vokser.

Hvor var du i praktik, og hvad lavede du der? 
Jeg var i praktik på uddannelsesinstitutionen Learnmark Horsens, hvor jeg arbejdede som Event Manager og Koordinator for mange af Learnmark Horsens tiltag på Vejlevej.
Derudover har jeg været event- og projektkoordinator ved Green Expo Horsens under EU-Ministermøderne i Horsens.

Hvordan bruger du din uddannelse i dit nuværende job ved TUC?
Erfaringen og læringen omkring events og markedsføring er det, jeg benytter mest i mit job.
Markedsføringen bruger jeg til dagligt i arbejdet, imens event-området dukker frem engang imellem, hvor jeg kan benytte sine ideer og kreative side.

Hvad var det bedste ved dit studie?
Det bedste er kombinationen af uddannelse og en god lang praktikperiode, hvor man kunne benytte de værktøjer, som man havde tilegnet sig på skolebænken. Det var med til at gøre mig mere ”klar” til at komme på arbejdsmarkedet.

Hvorfor skal andre læse til handelsøkonom?
Det er en god måde at tilegne sig flere forskellige værktøjer til brug i dagligdagen og fremadrettet. Praktikperioden giver også god substans i opbygningen af en selv, både personligt og fagligt.

Hvor er du om 5 år?
Efter uddannelsen valgte jeg at kombinere den med en Sport Management-uddannelse, så jeg håber, at jeg om fem år har en funktion inden for sportens verden. Om det er nationalt eller internationalt, må fremtiden vise.

Læs mere om uddannelsen til handelsøkonom her