Industrien kan ikke få nok automationsteknologer

Dansk Industri mener, at Danmark taber arbejdspladser. En virksomhed som Crisplant har to af Danias automationsteknologer ansat og forventer at skulle ansætte flere. Erhvervsakademi Dania uddanner automationsteknologer i Hadsten - og der er plads til flere.
nyhed

René Kobberø er uddannet automationsteknolog og ansat på Crisplant, der laver bagagebånd til lufthavne. Han programmerer de computere, der styrer bagagebåndene. Han siger om sit job: " Jeg synes, det er skægt at få noget til at virke og ting til at bevæge sig ved hjælp af computere. " 

Lasse Skovgaard, HR-chef i Crisplant, siger, at de som virksomhed har et meget stort behov for at have den viden, som automationsteknologerne besidder: "Det er afgørende med unge med ny viden, der kan udfordre de eksisterende løsninger og videreudvikle på dem. "

Læs mere på dr.dk

Læs to år på Dania i Hadsten - stærkt studiemiljø - tæt på motorvejen

Erhvervsakademi Dania har tradition for at uddanne kompetente automationsteknologer. De er efterspurgte og sidste beskæftigelsesanalyse meldte om 100% beskæftigelse.  Mange starter på den to årige videregående uddannelse med en erhvervsuddannelse som baggrund - fx elektriker eller procestekniker. Man kan også starte med en gymnasial eksamen.

Vores campus ligger tæt på motorvejen i Hadsten.  Hvis du vil høre mere, så kontakt vores studievejleder Lars Dam på ld@eadania.dk eller mobil 2443 7523.