Nyt iværksættermiljø i Grenaa

Iværksættermiljøet Game Hub Denmark Incubator, som modner Danias studerende til at være selvstændige, har fået helt nye og flotte rammer i Grenaa
Af Anne-Mette Gyldenløv, journalist
nyhed

Forleden blev 400 m2 iværksættermiljø i Grenaa indviet af formand for Danske Regioner og formand for Region Midtjylland, Bent Hansen. Det gamle dampvæveri er blevet til kontormiljø i ældre stil - udelukkende tiltænkt iværksættere fra blandt andet Erhvervsakademi Dania.

Allerede på nuværende tidspunkt er der flyttet ni nye små spilvirksomheder ind i miljøet, hvor man over de kommende år vil fortsætte med etablering af nye spilvirksomheder.

Stedet er kommet til at hedde Game Hub Denmark Incubator, og campuschef Jonatan Yde fra Grenaa glæder sig over, at iværksættermiljøet er blevet så professionelt.

"Vi har fokus på at skabe levedygtige virksomheder både i spilbranchen og i Grenaa, så vi får genereret arbejdspladser. I miljøet kan de studerende få et to års forløb efter studiet, der modner dem til at være professionelle i spilbranchen fx med udvikling, finansiering og andre forretningselementer, som ikke er en del af de videregående uddannelser til datamatiker og multimediedesigner," fortæller Jonatan Yde. 

Lige nu står fem andre nye virksomheder klar i kulissen til at starte til august. De fem virksomheder tæller i alt 21 studerende, som nu tager deres praktikforløb som iværksætterpraktik i de nye lokaler.

Fotos: Game Hub Scandinavia

Bent Hansen Aabnede Stedet