Stine løb med sejren sammen med Jyske Finans

Erhvervsakademi Dania overrakte onsdag en ny pris, som skal fremhæve de gode lokale praktikpladser. Vinderen blev Jyske Finans og finansøkonom Stine Skjødt
Af Anne-Mette Gyldenløv, journalist
nyhed

”Nej, nej, nej! Hold da op! Dét havde jeg ikke forventet!”

Overraskelsen stod malet i ansigtet på afdelingsdirektør Blaine Dyrlund fra Jyske Finans, da hans tidligere praktikant Stine Skjødt og Erhvervsakademi Dania kunne overrække prisen som Årets Dania-praktik 2016.

”Det har også været meget svært at holde hemmeligt for dig,” smiler 28-årige Stine Skjødt stort og giver sin gamle praktikantansvarlige og chef et stort kram.

Stolt praktikansvarlig

Det er de studerende på Erhvervsakademi Dania, som selv har indstillet kandidater til prisen ”Årets Dania-praktik”, der onsdag blev overrakt for første gang. 105 studerende indstillede deres praktikophold til prisen, og efter et langt udskillelsesforløb blev vinderen Silkeborg-virksomheden Jyske Finans, der er et datterselskab under Jyske Bank. Deres første praktikant nogensinde var finansøkonom Stine Skjødt, som de efterfølgende blev så glade for, at de fastansatte hende.

”Jeg blev meget overrasket over, at Stine havde nomineret os til prisen. Det er en ære for os, at vi har formået at lave en praktik, der har været så god, at hun har indstillet den til konkurrencen, og jeg er meget stolt på Stines vegne over, at hun nu også har vundet. Det er en stor overraskelse,” fortæller Blaine Dyrlund, der roser samarbejde med erhvervsakademiet i forbindelse med at tage den første praktikant.

Blaine Faar Diplom Af Hanne Hoberg Praktikansvarlig Lille Foto

Han kan nu sammen med kollegerne i Jyske Finans nyde blomster, diplom og Dania-kage og se frem til sammen med Stine Skjødt at deltage i finalen for alle danske erhvervsakademier i Odense tirsdag den 7. juni, hvor Danmarks bedste erhvervsakademipraktik skal kåres.

Dommerne udtaler om valget:

Prisen som Årets Dania-praktik hylder det optimale match mellem studerende og praktikvirksomhed. Her må man sige, at Jyske Finans og Stine Skjødt har været et usædvanligt godt match. Som virksomhed bakker Jyske Finans hende op i processen fra studentermedhjælper til praktikant til fastansat. Det er en svær proces at gå igennem, men det lykkedes med succes. Hun fik hands-on-erfaring med inkasso, hvilket viste sig ikke at være drømmejobbet, og hun finder derigennem sine egne ben og gejst i økonomiafdelingen. Dommerne er imponeret over det engagement, virksomheden har haft i Stine som praktikant. Ved sammenspillet mellem Jyske Finans og Stine har praktikstedet bidraget fuldstændig perfekt til udviklingen af den dygtige dimittend.

 

FAKTA om Årets Dania-praktik

  • Konkurrencen er for de studerende på Dania, der var i praktik i studieåret 15/16
  • Det er de studerende, som selv indstiller deres praktikophold
  • 105 indstillede deres praktik til konkurrencen
  • Af dem er fem udvalgte gået videre til finalen
  • Den endelige Dania-vinder kåres af en jury, der består af repræsentanter fra Erhvervsakademi Dania, Teknisk Landsforbund, Dansk Erhverv og investeringsvirksomheden BOREAN
  • Vinderen går videre til den nationale konkurrence i Odense, hvor der findes én samlet vinder for alle erhvervsakademier i Danmark.


  • Stine Med Pris Og Blomster Web