Kom til infodag på Campus Hobro og Campus Skive

Kommende studerende og andre nysgerrige bydes lørdag d. 30. januar 2016 indenfor, når Erhvervsakademi Dania holder infodag på Campus Hobro og Campus Skive.
nyhed

Få et indblik i, hvordan det er at være studerende på Erhvervsakademi Dania, når Campus Hobro og Campus Skive på lørdag d. 30. januar 2016 holder infodag. Her har du mulighed for at få stillet din nysgerrighed og få besvaret alle dine spørgsmål, når studerende og undervisere byder dig indenfor.

Dørene åbnes til infodag
Der bydes velkommen til en dag med mulighed for at høre om nogle af Erhvervsakademi Danias mange uddannelser. På begge campusser byder dagen på en fælles orientering om stedet og det spændende studiemiljø, hvorefter der er mulighed for at høre om de forskellige uddannelser samt at få en rundvisning på campus. 

På selve dagen vil du blive mødt af både studerende og undervisere, som alle er klar til at byde dig velkommen – du er naturligvis velkommen til at tage andre interesserede med.

Mange uddannelser – masser af muligheder
På Campus Hobro tilbydes der tre uddannelser, som du alle kan høre mere om til infodagen. Her kan du blive klogere på uddannelserne: Logistikøkonom, Finansøkonom og Handelsøkonom med speciale i Internationalt indkøb.

Også Campus Skive kan tilbyde flere uddannelser. Her kan du høre mere om uddannelserne: Datamatiker, Produktionsteknolog, Multimediedesigner og Serviceøkonom.

Tid og sted
På Campus Hobro foregår infodagen kl. 10-12. Tilmelding sker til Studiesekretær Susanne Munkholm på mu@eadania.dk eller på tlf. 72 29 14 44.

Du kan læse mere om programmet for dagen her

På Campus Skive kan du komme til infodag kl. 10-13

Du kan læse mere om programmet for dagen her