Lasse lufter iværksætterdrømme på The Ranch på Dania i Grenaa

”Multimediedesigneren har ideer til hvordan et computerspil kommer ud til kunderne,” siger studerende Lasse Andersen fra Erhvervsakademi Dania For Lasse på 25 år var det helt naturligt at starte på den to-årige videregående uddannelse. Han havde som udlært elektronisk fagtekniker lyst til at arbejde med computer og spil, og havde afsluttet 3D på Viden Djurs i Grenaa. Lasse er oprindelig fra Tarm, men er udlært fra Danfoss i Nordborg på Als.
nyhed

Lasse bliver færdig som multimediedesigner sommeren 2015, og har allerede tænkt over, hvad han så skal. ”Jeg vil gerne finde arbejde inden for spil-industrien eller måske havde fået gang i det firma, som vi har startet på The Ranch, fortæller Lasse. The Ranch er et iværksættermiljø på Dania i Grenaa, hvor alle multimediedesigner- og datamatikerstuderende med iværksætterdrømme og lyst til at afprøve ideer holder til.

Spilvirksomheden Rare Object Game, eller bare ROG er skabt af Lasse og tre datamatikerstuderende, der alle går på 1. år.

”Vi arbejder også sammen på projektopgaver, så vi får prøvet ting af sammen. Jeg ser min rolle som multimediedesigner som den, der kommer med ideer til spildesign, til hvordan vi gør spillet indbydende for kunder,” siger Lasse og fortsætter: ” Jeg elsker spil, og har faktisk mest spillet Mario Cart indtil joystick`et ikke kunne mere.” Lasse vil gerne i praktik i en større dansk spilvirksomhed.

Han har boet i Grenaa i snart tre år, og deler i dag deler bolig i Grenaa med en anden studerende. Grenaa udvider kapaciteten til de mange studerende, der kommer til byen fra hele landet.