Markedsføringsøkonom vandt med lagkageopskrift

Det var en tydeligt overrasket og glad Amalie Tandrup Poulsen, som sammen med enkeltmands-virksomhederne Method & Madness Architects og HelenaRing.dk vandt Årets Dania-praktik 2017. De går nu videre til den nationale finale i Operaen i København.
Af Anne-Mette Gyldenløv
nyhed

Solen skinnede ekstra meget over Erhvervsakademi Dania i Randers i går. Den røde løber var rullet ud til ære for de fem finalister i Årets Dania-praktik 2017, og dommerjuryen kom på en svær opgave med at finde den bedste.
Men vinderen af årets praktikpris blev de to enkeltmands-virksomheder Method & Madness Architects og HelenaRing.dk, som drives af henholdsvis Michelle Salanson og Helena Ring. De deler kontor til daglig i Viborg, hvilket åbnede muligheden for også at dele en praktikant i 12 uger.

Det blev 22-årige Amalie Tandrup Poulsen fra Viborg, som fangede deres opmærksomhed til et praktikarrangement. Hun læser til daglig på den videregående uddannelse til markedsføringsøkonomErhvervsakademi Dania og er færdig til sommer. Hun har været så glad for sit praktikophold, at hun nominerede det til Årets Dania-praktik – en pris, der hylder det gode match mellem virksomhed og praktikant.

Det Blev Amalie T Poulsen Som Loeb Med Prisen Med Sin Overbevisende Praesentation

”Det er helt vildt, at vi har vundet, og jeg er simpelthen så glad for med prisen at kunne give lidt igen til Michelle Salanson og Helena Ring for det fantastiske praktikophold,” sagde en tydeligt rørt Amalie Tandrup Poulsen, da hun og virksomhederne modtog prisen til tonerne af Queens ”We are the Champions”.

”Vi vidste godt, at du ville hive den hjem. Vi ville ønske, at hun kunne blive 12 uger mere,” smilte Michelle Salanson til hende.

Den unikke lagkage

I løbet af sin praktik har Amalie Tandrup Poulsen arbejdet med markedsføringsopgaver for arkitekten Michelle Salanson eller for Helena Rings samarbejdspartnere. Hun har været med til at skabe vækst og nye ideer i de to praktikvirksomheder, hvor hun blandt andet har arbejdet med blogindlæg, sociale medier og events.

Samme kreativitet kunne også ses, da hun på fem minutter skulle overbevise dommerne om, hvorfor hendes praktiksteder skulle vinde Årets Dania-praktik. Hun havde nemlig medbragt en flot lagkage med ekstra pynt på toppen.

”Lagkagen er en metafor for opskriften på det gode praktikophold, som består af gode bunde af tillid og opbakning, men også af søde og sure cremer, som for mig betyder både de kreative sjove opgaver og de mindre sjove som økonomi og planlægning. Og så er der det særlige på toppen. Men kagen var også en reference til, at de netop havde sådan en med, da jeg mødte de to virksomheder. De ledte efter en praktikant, som kunne tilføje lidt glitter til deres i forvejen gode kage,” fortalte hun.

Hendes ene praktikansvarlige, Helena Ring, tilføjer, at den unge markedsføringsøkonom dog viste sig at kunne en del mere end blot tilføre lidt glitter.

”Amalie har ikke kun tilført glitter. Hun har været med til at lave opskriften på en ny og endnu bedre kage i løbet af hendes praktik hos os. Alle burde have en Amalie, og de er nogle heldige asener, som får dig som medarbejder efter endt uddannelse,” forklarede Helena Ring, mens hun, Michelle Salanson og Amalie fejrede prisen med et glas champagne.

Champgane Web

De havde allerede afsat datoen til den store nationale finale som Årets Erhvervsakademipraktik, som finder sted i Operaen i København tirsdag den 16. maj. 

Årets Dania-praktik

  • En konkurrence er for de studerende på Dania
  • Det er de studerende, som selv indstiller deres praktikophold
  • 95 indstillede deres praktik til konkurrencen
  • Af dem gik fem udvalgte videre til finalen
  • Her vandt Amalie Tandrup Poulsen prisen sammen med de to enkeltmands-virksomheder Method & Madness Architects og HelenaRing.dk, som drives af Michelle Salanson og Helena Ring
  • De går nu videre til den nationale konkurrence den 16. maj i Operaen i København, hvor der findes én samlet vinder for alle erhvervsakademier i Danmark.