Det bedste af to verdener

Karolina Stefanska har efter uddannelsen til markedsføringsøkonom fået drømmejobbet som leder af fitnesscenteret Look Fit i Viborg. Her kombinerer hun sin viden om marketing med glæden ved at arbejde med mennesker
Af Anne-Mette Gyldenløv, journalist
nyhed

Smilet er bredt hos Karolina Stefanska, mens hun går ned gennem fitnesscenteret Look Fit i Viborg. Hun hilser på hver og en – og har styr på alles navne. En vil snakke om antallet af yogahold, en anden om seniorholdets fredagsmorgenmad. Alle får de en bid af hendes tid. Og hun giver den med glæde.

”Mit behov er, at alt kører. Medlemmernes behov skal vi opfylde. Det allerbedste ved mit job er mine medlemmer. Der er ikke noget federe end at se, at de synes, at det er fedt at komme i centeret og er glade. Deres glæde løfter mig op, og jeg var ingenting uden dem og medarbejderne,” fortæller 30-årige Karolina Stefanska, der bor i Viborg.

Hjertebarnet

Siden november har hendes titel været centerleder af det nye Look Fit-fitnesscenter i byen, som åbnede i oktober.

Her står hun for stedets sociale medier som instagram, snapchat og facebook, men hun er også ansvarlig for stedets sponsoraftaler, events, rabataftaler, firmaaftaler, er holdinstruktør og har den daglige drift af centeret med bemanding af receptionen, rengøring og personaleansvar.

”Der var rigtig mange timers arbejde i træk op til åbningen, men stedet her er mit hjertebarn. Når folk spørger, hvor jeg er, så er jeg her. Jeg får lov til at kombinere det bedste af to verdener: Markedsføring og arbejde med mennesker. Så jeg har det som om, at mit arbejde er min hobby,” smiler Karolina Stefanska, der har ansvaret for centerets 25 ansatte og to praktikanter sammen med en deltidsansat centerleder.

Uddannelse livet igennem

Karolina Stefanska har i en del år arbejdet i butik som souschef og butikschef, hvor god ledelse og kunderne var i centrum. Den erfaring tog hun med sig til studiet som markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi Dania i Viborg, hvor hun fik sat teori på sine erfaringer.

Karolina Moek 2

”Faktisk overvejede jeg også at læse til fysioterapeut, men det virkede alligevel for useriøst til mig. Så jeg tog til åbent hus på Dania, og efter fem minutters snak med Louise Genefke (campuschef, red.) var jeg overbevist og søgte ind dagen efter,” fortæller hun.

Selvom hun blev færdiguddannet i sommer, betyder det ikke, at Karolina Stefanska er færdig med at uddanne sig.

”Du lærer hele livet og bliver aldrig for gammel til en uddannelse. Jeg har i mange år undervist på mange forskellige hold i fx zumba, stram op og bike, men bliver ved med at tage kurser. Samtidig er jeg ved at uddanne mig til massør, for jeg vil gerne kunne hjælpe folk på en anden måde, end jeg kan i dag,” siger hun og glæder sig over, at det trods hård konkurrence mellem byens mange fitnesscentre er gået rigtig godt med åbningen.

”Så jeg regner med, at jeg har mit job længe endnu, for jeg elsker det virkelig,” slutter hun.

Læs mere om uddannelsen til markedsføringsøkonom HER