Event-specialet fra Dania i Horsens bliver Nataschas karrierevej

”Jeg går hjem hver dag og føler at jeg har lært noget.” siger Natascha Alexandra Andersen på 24 år, der anbefaler den videregående uddannelse til Handelsøkonom med speciale i event til andre, der gerne vil tage en videregående uddannelse, hvor de bagefter kan bruge det de har lært.
nyhed

Hun er uddannet administrationsassistent i Horsens og har fulgt nysgerrigt med siden uddannelsen på Erhvervsakademi Dania blev udbudt i Horsens. ”Jeg kunne se, at jeg kunne bygge oven på det jeg har i forvejen,” fortæller Natascha. Så da hun blev ledig efter job i et engros firma søgte hun ind. Natascha har også en almen gymnasial eksammen, og har altid været glad for at gå i skole, og har oplevet stor begejstring ved at få ny viden og kompetencer på studiet.

En uddannelse der er målrettet til at komme direkte i job, mener Natascha

”Jeg vil ind for planlægning, analyse og administration på event-området. Event er nemlig mere end en begivenhed, og jeg har viden om, hvordan man kan bruge det fx i forbindelse med HR, ledelse og motivation.” Natascha tænker også, at det på sigt kan være brug for hende som eventplanlægger i en større virksomhed med et fokus på HR.

Handelsøkonomstuderende er i praktik i otte måneder, og hun overvejer at komme til Spanien, hvor man også kan tage sin SU med. ”Det primære er, at der er et match mellem virksomheden og min profil. Og det gælder også for hovedopgaven, så både jeg og virksomheden får noget ud af det.” uddyber Natascha og fortsætter. ”Det er jo en større opgave, så det er vigtigt, at man brænder for det.”

Man har selv ansvar for at se perspektivet i det vi lærer

Hun har oplevet, at hver dag har bidraget positivt, bl.a. også fordi hun har tænkt uddannelsen som et job, hvor man skal have noget ud af det, mens man er der. Natascha mener, at man selv har ansvar for at give den en ”skalle”.  ”Fx har vi ved gruppearbejde draget meget nytte af hinandens styrker.”

Natascha på dania