Ny deltidsuddannelse i Energiteknologi på Dania i Hadsten starter op

Erhvervsakademi Dania i Hadsten lancerer helt ny akademiuddannelse i energiteknologi målrettet erhvervsuddannede, der vil læse videre på deltid, og virksomheder, der har brug for nyeste viden og brugbare kompetencer.
nyhed

Energioptimering og -effektivisering er kodeord for et globalt fokus. Erhvervsakademi Dania har i Hadsten særlige kompetencer på området fra bl.a.  uddannelse af mange energiteknologer.

Fra efteråret 2014 tilbyder Dania akademiuddannelse i energiteknologi på deltid. Et tilbud som bl.a. er aktuelt for mange erhvervsuddannede, der gerne vil udvide deres know how og redskabskasse på området, - og dermed øge jobmulighederne inden for energibranchen. Akademiuddannelsen er også aktuel for virksomheder og organisationer indenfor energisektoren, der vil opgradere på viden og anvendelige kompetencer.

Professionalisme på energiområdet

Målet med uddannelsen er, at understøtte og udvikle kompetencerne blandt medarbejdere i alle virksomheder og organisationer, der arbejder professionelt inden for energiområdet. Det gælder såvel producenter af fx vind-, sol- og bioenergisystemer, som forsyningsselskaber og rådgivningsvirksomheder.

Første fag starter i uge 46. Tilmelding er startet.

Energiteknik – traditionelle og nye energiformer er første fag med start medio november. Undervisning finder sted på otte torsdage med eksamen i starten af februar 2015. Kontakt Trine Koch for tilmelding og flere informationer på mail trko@eadania.dk eller mobil 2170 3002.

Hvad er akademiuddannelse?

Akademiuddannelse er videreuddannelse for voksne på deltid. Man læser en akademiuddannelse i energiteknologi ved at sammensætte obligatoriske moduler med valgfag og afslutte med afgangsprojekt. Hvis man tager det samlet, gøres det typisk på tre år. Se mere her

au i energiteknologi  undervisning