Nyansatte på Erhvervsakademi Dania sommeren 2015

Erhvervsakademi Dania har fået rekordmange nye studerende, og den vækst kan mærkes på ansættelsesfronten. I løbet af sommeren 2015 er der kommet ni nye medarbejdere på Danias otte campusser og i rektoratet i Randers.
nyhed

Studiesekretær på campus Skive
Rikke Bech på 33 år er startet som studiesekretær på Erhvervsakademi Danias campus i Skive. Hun er uddannet kontorassistent med administration som speciale og har tidligere arbejdet på Skive Handelsskole. Privat er hun bosat i Skive med sin mand og to børn.

Underviser på finansøkonom-uddannelsen i Silkeborg
37-årige Jan Haugaard Pedersen er 1. august startet som underviser på den videregående uddannelse til finansøkonom på Erhvervsakademi Danias campus i Silkeborg. Oprindelig er han butiksuddannet, men har videreuddannet sig til finansøkonom og taget HA-almen på Aarhus Universitet. Af tidligere jobs kan nævnes driftschef ved Ekelund A/S og regionschef ved Expert Danmark A/S. Privat bor han i Silkeborg med sin kone og tre børn.

Kommunikations- og marketingassistent
27-årige Kasper Nørbæk er 1. juni startet som kommunikations- og marketingassistent ved Erhvervsakademi Danias Kommunikations- og Marketingsafdeling. Kasper Nørbæk har udover en uddannelse i isenkram tidligere arbejdet som kok i Frankrig, inden han flyttede til Randers for at læse til markedsføringsøkonom med speciale i reklame på Dania. Den har han nu færdiggjort, og i løbet af sin praktik på den videregående uddannelse arbejdet med borgerbudgettering for Randers Sundhedscenter og Tradium.

Underviser på det tekniske område i Viborg
Kurt Stæcker Jensen på 46 år er blevet ny it-underviser på Erhvervsakademi Dania i Viborg, der har videregående uddannelser i it på både engelsk og dansk. Han er uddannet civilingeniør fra DTU, og har arbejdet som programmør hos Bang & Olufsen, Software Technical Project Manager, Service Specification manager samt hos Ericsson Diax A/S som Integration and Verification Manager. Privat bor han i Holstebro med sin kone og to børn.

International kommunikations- og marketingmedarbejder
Alexandra Mareci på 25 år er blevet ansat som international kommunikations- og marketingmedarbejder i Danias kommunikations- og marketingsafdeling. Hun kom fra Rumænien til Danmark for to år siden for at læse Marketing Management på Erhvervsakademi Dania i Viborg, hvor hun bor. Med sig har hun en bachelor i Komparativ Litteratur og Engelsk, og hun har siden januar været tilknyttet marketingsafdelingen først som praktikant og senere studentermedhjælper. I dag arbejder Alexandra med forskellige internationale markedsførings- og kommunikationsopgaver.

Studiesekretær til campus Viborg
Anne Mette Møller Hansen er blevet ansat pr. 1. september i studieadministrationen på campus Viborg. Den 27-årige viborggenser er uddannet administrationsøkonom fra Dania i Viborg, hvor hun afsluttede sin uddannelse i sommer. Hun har i løbet af sin praktikperiode på netop Dania fungeret som studieadministrativ medarbejder på de merkantile uddannelser til administrationsøkonom og markedsføringsøkonom. Privat bor hun i Viborg med sine to børn.

Underviser i programmering i Grenaa
Daniel Mac Donald på 36 år er ny underviser på Erhvervsakademi Dania i Grenaa, der går under navnet Dania Games. Han er uddannet datalog/Cand. Scient fra Aarhus Universitet i foråret 2015 og underviser primært i indledende matematik og programmering. Privat bor han i Højbjerg ved Aarhus og bruger sin fritid på brætspil og laver selv computerspil. 

Koordinerende sekretær for efteruddannelse
Dania-medarbejder Karin Nielsen skifter studiesekretærjobbet i Viborg ud med den nyoprettede stilling som koordinerende sekretær for efteruddannelse ved Dania Erhverv. Hun starter i den nye stilling med arbejdsplads i Silkeborg pr 1. september. Karin har en kontoruddannelse fra Viborg Handelsskole, hvorefter hun flyttede til Mercantec i Viborg og senere Erhvervsakademi Dania. Privat bor den 39-årige koordinerende sekretær i Rødding ved Viborg med sin mand og to børn, mens fritiden går med løb og et par halvmaraton om året.

Direktionssekretær for rektoratet
43-årige Caroline Johannessen startede 1. maj som direktionssekretær for rektoratet på Erhvervsakademi Dania. Hun har en merkonomuddannelse med speciale i personaleadministration og er gang med diplomuddannelse i offentlig administration og forvaltning. Generelt har hun stor erfaring inden for uddannelsessektoren og arbejdet med ledelsesstøtte, planlægning og kommunikation, som kommer fra arbejdet hos blandt andet VIA University College, Skejby Sygehus, Social- og Sundhedsskolen og forgængeren til Dania. Privat bor hun i Romalt i Randers sammen med sin mand og tre store børn.