Og vinderne er...

Ventetiden er forbi. #tag & vind-fotokonkurrencen fra Innosport 2015 har nu sine vindere. Tillykke til Arlandas Padleckis for at være Like-vinder og til Lasse Gravgaard for at overbevise juryen om, at hans billede var det bedste.
Af Alexandra Mareci, international kommunikationsmedarbejder
nyhed

Ud af 102 billeder er to vindere blevet udvalgt. Den første vinder var den person med den største mængde likes pr billede under #tag og vind-kampagnen på Facebook. Vinderen, Arlandas Padleckis, er studerende på Automotive Technology og fra Litauen. Han formåede at opnå forbløffende 2517 likes, hvilket svarer til 54 procent af den samlede mængde likes på hele kampagnen.

”Da jeg så plakaten om konkurrencen, sagde jeg til mig selv, at jeg vil vinde. Jeg er et stort konkurrencemenneske, og selv til InnoSport gjorde vi i min gruppe alt for at gøre vores bedste og vinde. Jeg er glad for, at jeg mødte mange nye mennesker og fik nye venner,” smiler Arlandas Padleckis.

Præmien skal bruges til motorløb
Den internationale studerende har allerede store planer med sin præmie, som er et GOPRO-kamera.

 

”Min passion er biler og bilindustrien. I Litauen konkurrerede jeg i seks år i motorsport og deltog i mange løb. I år til jul vender jeg hjem for at konkurrere i et slalomløb. Jeg er så spændt på at bruge kameraet til at få nogle flotte optagelser af begivenheden,” siger han.

Bedste billede fra Silkeborg
Den anden vinder blev valgt efter drøftelse af tre jurymedlemmer. Juryen blev dannet af Sofie Weikop, lektor i Viborg, Bo Sybrandt Hansen, lektor i Randers, og Allan Schnoor, lektor i Grenaa.
Vinderen blev Lasse Gravgaard, der er Dania-studerende på campus Silkeborg, og hans billede overbeviste juryen om at vælge ham.

 

"InnoSport 2015 var en fed oplevelse. Det var fantastisk at arbejde med mennesker fra så mange forskellige kulturer og forskellige uddannelser. Det var også en god mulighed for at øve sit engelsk, så samlet set er jeg glad for, at jeg deltog. Hvis bare vejret havde været lidt bedre. Jeg ville ønske, jeg kunne have spillet mere fodbold,” smiler Lasse Gravgaard og fortæller om sit vindende billede:

”Jeg ønskede at lave et billede, der viste nogle af de elementer, som vi arbejdede med på InnoSport. Jeg indsamlede så mange proteinbarer som muligt for at skabe et hjerte, der ville ligne logoet for konkurrencen.”

Et velovervejet foto
Om valget af Lasse som vinder skriver dommerne følgende:
”Vi har valgt det billede, fordi Lasse har tænkt ud af boksen. Den studerende har brugt det materiale, han havde ved hånden til arrangementet i en ny sammenhæng, som er en del af idé- og innovationsprocessen. Hertil kommer, at farvesammensætningen på ​​billedet er god. Det er en god kombination af en neutral, men livlig baggrund, og den grønne farve af energibarerne suppleres af det røde i Dania-logoet. Desuden viser kombinationen af ​​fysiske objekter og den digitale logo også, at den studerende har tænkt meget på sammensætningen, og fotoet er udelukkende taget med henblik på konkurrencen.”

Stort tillykke til de to vindere og tak til alle, der deltog på både InnoSport 2015 og i konkurrencen.

Lasse Gravsgaard DaniaArlandas Pacleckis Automotive