Pernille får job i Sport24 som handelsøkonom fra Dania i Horsens

Pernille Kjærside havde bl.a. arbejdet med events i sit job i Matas. Hun ville gerne mere, og da hun hørte om eventspecialet på den toårige videregående uddannelse til Handelsøkonom på Erhvervsakademi Dania i Horsens blev det karrierevejen for Pernille. Næste step er ansættelse i Sport24.
nyhed

”Det var lidt hårdt i starten og jeg tænkte ”hvorfor har jeg valgt det?” men det gik hurtigt med at vænne sig til at læse og jeg har fundet mig godt til rette. Jeg gik også fra løn til SU, men med fritidsjob har det fungeret,” siger Pernille på 25 år, der bor i Silkeborg og har taget til Horsens med bus eller tog under studiet. Hun havde før sin læretid i Matas en handelsgymnasie-eksamen fra 2009, og startede på studiet sommeren 2012.

Fed uddannelse giver job

”Handelsøkonom uddannelsen har for mig været en fed uddannelse, og det der tiltræk mig var den lange praktikperiode på otte måneder,” uddyber Pernille og tilføjer: ”Hvis man vil noget med event eller e-handel, så er uddannelsen på Dania eminent. Det er en kort videregående uddannelse, som åbner op for mange muligheder.” Pernille overvejer også om hun på et tidspunkt skal læse en overbygning. Men det bliver ikke lige nu.

”Jeg har fået lov til at fortsætte i Sport24 efter at min praktikperioden er forbi,” fortæller Pernille glad:” Jeg har i jobbet med markedsføring at gøre, hvor jeg hjælper med koordineringen af annoncer og kataloger samt hjælper med at skrive de varetekster, der bruges i vores markedsføring. ”