Den praktiske tilgang lokkede Jan til at vælge logistikøkonom-uddannelsen

Studievalg for 26-årige Jan Pedersen fra Viborg er endt med uddannelsen til logistikøkonom ved Erhvervsakademi Dania i Hobro, da den passer bedre til ham end en kontoruddannelse. Han holder af kombinationen af teori og praksis.
nyhed

I årene efter ungdomsuddannelsen på handelsskolen vidste Jan Pedersen ikke helt, hvad han skulle læse videre til. Det var lige indtil hans kærestes veninde fortalte om sin elevplads som speditør.

”Det lød rigtig spændende at arbejde med logistik, så jeg gik ind på ug.dk og læste mere om kontoruddannelsen til speditør. Men det var slet ikke mig. Så jeg kiggede rundt og faldt over uddannelsen til logistikøkonom, som med sin kombination af teori, praksisnære projekter og tre måneders praktik var meget mere mig,” siger 26-årige Jan Pedersen om sit studievalg, som han ikke har fortrudt:

”Uddannelsen og undervisningen lever helt op til mine forventninger, så jeg er meget glad for mit valg. Vi har allerede været på det første virksomhedsbesøg på Aalborg Havn A/S, og udover at de store tal fra havnen gør indtryk, giver det et godt indblik i virkeligheden.”

Jan holder jobmulighederne åbne lidt endnu

Han bor i Viborg med sin kæreste, og selvom der er 40 km til erhvervsakademiet i Hobro, tager han gerne køreturen dagligt med en anden medstuderende fra holdet.

Om den fremtidige arbejdsplads skal være inden for indkøb, shipping eller transportplanlægning, ved han ikke.

”Jeg overvejer shipping og spedition, men jeg har ikke valgt område endnu. Jeg vil gerne holde mig åben lidt endnu. Så længe har vi heller ikke været i gang,” smiler Jan Pedersen.