Serviceøkonomer hjælper virksomheder

Studerende fra Erhvervsakademi Dania i Randers’ serviceøkonom-uddannelse skal i 14 dage lave projekter for Lübker Golf Resort, Dansk Håndbold Forbund, Randers Kunstmuseum og eventbureauet Eventually. Win-win for både os og de studerende, mener en af virksomhederne.
nyhed

Onsdag lød startskuddet til to ugers intensivt arbejde for 125 studerende på 2. semester af den videregående uddannelse til serviceøkonom. Her skal de både danske og internationale studerende fra Randers arbejde i grupper om i alt fire virksomheder, der ønsker at få input og ideer til løsninger af forskellige udfordringer.
Virksomhederne er Dansk Håndbold Forbund, Lübker Golf Resort, det københavnske eventbureau Eventually og Randers Kunstmuseum.

Studerende garant for gode forslag
Det er meget forskellige opgaver, som virksomhederne har med til de studerende ved Erhvervsakademi Dania i Randers. Mens Dansk Håndbold Forbund søger inspiration til mesterskaberne i Beach Handball, skal et roadshow for en kunde optimeres ved Eventually.

For Lübker Golf Resort er fokus på at udnytte stedets store kapacitet i mindre belastede perioder af sæsonen.

”De studerende er garant for gode og anderledes forslag til løsninger. Vi håber på at få input, der kan hjælpe os på vej til at løse vores udfordringer, og vi forventer ikke at de studerende kan løse dem alle, men med nogle nye øjne kan vi måske komme tættere på en løsning,” siger Martin Pedersen, der er Head of Golf Operations ved Lübker Golf Resort.

Katrine Fra Eventurally

Win-win for alle
For eventbureauet betegner Katrine Østergaard Mortensen opgaven som en udfordring, der er god for både de studerende og virksomheden, hun repræsenterer.

”Projektet er en win-win for både Eventually og de studerende. Den store internationale virksomhed, som vi repræsenterer, har en svær opgave til de studerende, fordi det handler om toiletter. Det gør den også sjov at arbejde med, og virksomheden er begejstret for at få nye øjne på det,” forklarer Katrine Østergaard Mortensen, der arbejder for eventbureauet som freelancer ved siden af netop studiet som serviceøkonom ved Erhvervsakademi Dania, som hun afslutter til sommer.

De studerende skal udover en skriftlig rapport præsentere deres løsninger for virksomhederne onsdag d. 18. marts.

 

09.03.15